![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | arkadaşlar modlarım süper modum ve adminlerim birçok forumda +rep uygulaması vardır isterimki bizdede olsun yorumlarınızı ve sonucu bekliyorum ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | Yav ne yapacan repi Teşekkür neine yetmiyo ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | doğru +rap gereksiz ayrıca rap böle yazılır rap "rep" diye değil zaten "rep" diye yazman kelimenin yanlış anlaşılmasına neden olabilir rap in açılımı "Ritmik Amerikan Şiiri" eğer yanlış yazdıysam özür dilerim ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | eğer tşk leri repe ya da rap e her nası yazılıosa artık (türkçesi tecrübe puanıdır onun) çevirebilirsek ii fikir bende uzun zmndır düşünüorum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | +rep dıe bısı yoktur senın dedıgın dıger forumlardakı tesekkur etmek oda burda var yada +rep dedıgın yonetıcılerın verebılecegı bırsey terazı yontemı
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | tecrübe puanı dediğimiz şey yani senin tabirinle terazi sadece yöneticiler tarafından verilmez tüm üyeler beğendiği ya da beğenmediği konuları msjları değerlendirebilir bu yöntem sayesinde |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | reputation mı ne işte puanlama, başarı falan ama eğer öyle olursa ercanın puanlar eksiye düşer gibime geliyor o yeşiller kırmızı oluverir ercan ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Alıntı:
yonetıcılerın yazma yontemını
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! | |
| | |
![]() |
| Tags: rep |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|