![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | arklar ben anket açamıorum bi zahmet bana yazarsanız nası anket açılır die şimdiden saolunnn |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | tamamdır baktım sayfanın sonuna doğru "Diğer Seçenekler" var orda anket açmak istiyorum falan yazıyo evetaçmak istiyorum gibi bi seçenek olması lazım alttan kaç şık olacağını belirleyip tama falan dersin off anlatamadım bi daha bakiim=( Konu TeTu tarafından (01-27-2008 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | tamam baktım hatırladım şimdi "diğer seçenekler"den "anket aç"a bakıyosun orsan "Evet anket açmak istiyorum" diyosun altında kaç seçenekli olsun diyo ordan kaç seçenekli istiyosan onu yazıyosun konu aç diyosun ama anket açın altındaki konu aça tıklıyosun o seni şıkları yazacağın yere ışınlıyo sende ordan şıkları yazıp konuyu aç diyosun ve konuna ışınlanıyosun ![]() anlamadıysan anlayışla karşılarım anlatma özelliğim zayıf kalmış ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: internetin olduu her yerden
Ruh Halim: | yok anladım saoll kıss tekrar saol tutucum senin sayende açtımm hadi sen de oy kullan anketime Konu kimsin_sen tarafından (01-29-2008 Saat 09:22 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: olucaktii, sorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|