![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | KISACA YEHH DİORUM BAŞKADA BİŞE DEMİORUM
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Kızlar için açılırsa erkekler için de isterim ![]() Menist çocuğum ben ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
Ama bence gereksiz.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tags: ama, cok, istiyorum, sey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|