![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | arkadaşlar sitede yeni açılmış konulara genelliklee çok büyük ilgi var ama özellikle yeni gelen üyelere yada görmemiş üyelere seslerniyorum burdan sitemizin bölümlerinde diğer sayfalardada (özellikle son sayfalarda) çok iyi konular var bence bi onalarda baqın ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | ben 900. mesajımda beğenmeye başladıysam sen geç bile kalmışsın mobi. Senin kendine tapman lazım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | tabi bunun içinde ilk önce kişiliksiz bi insan olmam lazım ayrıca 900 msjının olması önemli deil önemli olan içinde ne kadar kayda değer msj var![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | Oh valla benim 900 mesajımdan 100 kayda değerse senin 6000 mesajından 600ü laf sokmaya yönelik galiba. Bi konuda sazan yaptın beni, öbüründe mantıksız, başkasında kişiliksiz.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | napiim laflarımı yeme sende (aman zaten sana laf sokmak da zevk vermio artık daha ii cvp vercek birini bulmam lazım ) ayrıca demekki 5400 ü kayda değermş benmkinin seninkine oranla baya bi fazla görünüo |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | Senle o konuda yarışmıyorum ki. Günün birinde admin olursam seni o sitede ağız dalaşına şimdiden davet ediyorum. Aklımdakileri sansürleyerek yazınca ancak bu kadar oluyor. Ya sev ya terket ![]() benle çatışmaktan vazgeç anlamında
| | |
| | #8 (permalink) |
Ruh Halim: | yarıştıın alanlardaki becerini gördük ![]() ayrıca sansürlediin neki ?? küfür mü yani ?? günün birinde sen admin olsan bana küfür ederekmi laf sokucaksın ?? ya da banla tehdit etmeklemi ?? ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | Yav alla alla. Senin bana dediğin lafları sana karşı diyemiyorum işte. Alla alla. Tehdit ederek laf sokulduğu nerede görülmüş? Millet ne meraklıymış jamjitle uğraşmaya yahu.
| | |
![]() |
| Tags: arkadasalr |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|