![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| İstekler İstek parçalar buraya |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | adminler biz bi yer açsak orada herkes aklından uydurm haber yazsa hem hayalgücünü zorlasa hem biz de eğlensek ne güzel olur hem biz katılımda çok olur. hiç yorum yokmu herkes bi düşüncesini yazsın
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler Konu mobimag tarafından (10-01-2007 Saat 05:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | bence ayrı bi konuya grek yok saten geyk magazin die bi başlık war onun altında yapabilirsn die düşünüorm web ile mobi ne der bilmiorm!!
__________________ ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bence süper olur mesela papa müslüman oldu ![]() ![]() ![]() ![]() hehehehhehehehe
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #5 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | buyrun anam bölüm açmak deil de başlık açmak daha mantıklı geldi fakat burda kendimiz hakkında deil de başkaları hakkında uydurmasyon yapalımki geyik magazin de iş görsün ![]() Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | evet yani başlıın ismi bile ne kadar original dimi altınada tüm hakları bana aittir yazsamıydım acep![]() Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı | |
| |
![]() |
| Tags: haber, uydurma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|