![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haftanın Konuğu Kadın programlarını geçtik valla :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #22 (permalink) |
| Gold Member | hayellerinde ne var ?? ünal : ilerde herkes tarafından tanınmak olm 25000 kisi tanıo ![]()
__________________ chimpynuts@geyikmerkezi.com Bayern Altyapı Takım kaptanı !!! ![]() HATIRALAR 4-1 YANIMI SARDI ![]() Happy Birthday To mee ! |
| |
| | #26 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 7 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | ee kimn kankisi yaw bi 143 daha olsa yne cvplar bnm kankimm
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. |
| |
| | #27 (permalink) |
| Gold Member | yorumlar için cok sagolun beni sızler var ettiniz ![]() ![]() ya hemen cıksın dedım aradan ![]() ![]() daha fazla kısı tanısı dıyorum yukarda sollenmıste ![]() aysecım neden gulsen cunku o herseyım sesi sarkılrı tam benım kalbıme gore slowları .D
__________________ içime işlerken farkına varmamışım Sana Bittiğimden Kendime Kalmamışım |
| |
| | #28 (permalink) |
Ruh Halim: | ooohhoooo bu sorular cok yetersiz ama yaaa bu kdrcıkla nasıl tanıcazki ünal beyi bence özgecmişini yazmalıııııı-okul bilgilerini tarih-hoca-semt olarak acıklamalııııı-sonracımaaaa gelecekteki idealleriyle ilgili geniş yorumlar yapmalıkii bizde nasıl insanlarla muhatap oldugumuzu bilelim ama dimii hatta türkiyenin gelmişi ve de gecmişi hakkındada bi arastırma yapmasını isteyip ne drece sorumluluk sahibi oldugunu ögrenme hakkımız var bencee yönetime sesleniyorum efemcm ltfen en kısa zmnda ilgileninn
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. |
| |
| | #30 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. | |
| |