![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haftanın Konuğu Kadın programlarını geçtik valla :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | emo0 emo0 dedinis basımın etini yedinis alın sisee emo0 tursusunu kurun 0-Saat kaç ? 18:32 1-Adın ? ira 2-Yaşın ? 19 3-Okul & İş (kısaca bahset) a felsefe bölümü 2. sınıf full konsantre ![]() 4-Hangi takımı tutuyorsun? beşiktaj 5-Ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? ruukcuyum efd hayqo çepkin hım cof duman vs vs vs6-En sevdiğin yazar ve kitap? harry potter J.K ROWLİNG 7-En beğendiğin film ? karanlıkta dans dövüş klubü 8-Sevgilin varmı ya da evlimisin? yok heryerde bı çıkıo yha gisem abla bulda efleniim artıq ![]() 9-Giyim tarzın? spor rocq punq 10-Takıldığın ortamlar? wala eskiden newcastle artıq nere olur bilmem ama herhanqi mc doanadls amcann önünde görürsenis sasmayın 11-Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? eflenmei daa büyük bi risk farmı? 12-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? kin tutmam 13-Yaptığın en büyük çılgınlık? polis döfmek ![]() 14-İlk aşkın? ilk askım norvectendi adı catrina 15-Sigara & alkol kullanıyormusun? alkole hayıt kampanyasındaım sigara evet (jamjitin dediği gibi ) şimdiliq 16- Hayallerinde neler var ? hayellerimde mutlu bi ailem far çok iyi baba olucam ![]() 17-Hayatın boyunca yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? anneme bi kere yalan söledim halada pişmanım 18-Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ? wala nedendir sürekli mutlu olabilirmi insan hayır peki sürekli ağlıyabilirmi hayır siyahda beyazda böle ikisede olmassa olmas 19-Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? şiir far ama joq usun turuncu gemi adlı bi şiir bilirsiniz... 20-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? bni en çok mutlu eden şey ailem anneme tapıorum açıkcası tüm annelere ![]() 21-Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) ---Aşk= joq güsse biji ossa gerenq ---Para= keske hiç olmasa böle bişi (ama mecburiyet ) ---Bayrak=namus ---Silah=kalles ---Dost=herseyy ---Futbol=pofff ---geyikmerkezi.com=hayatttttt 22-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? uyusturucu 23-En sevdiğin dizi? yokki 24-En sevmediğin dizi, diziler? pembe diziler 25-En sevdiğin oyuncular? yok 26-En sevmediğin oyuncular? oda yok 27-Bana özel 3 Şey söle güzel olsun... annem.. Tanrım... ve sisler 28-Annenden dayak yedinmi hiç ? joq ama hakkettim 29-En sevdiğin ders ? felsefe 30-En sevdiğin öğretmenin ? bunu açıklamak istemiorum 31-En sevdiğin kız arkadaşın neden? çok özlü bi tarihim yok kıslardan genelliqle kazıq yedim 32-En sevdiğin erkek arkadaşın neden? pertev die bi arkım 9 yıllık arkım 33-Senin için özel 3 üye kimler neden? kuqla kankam gisem ablam bastacım şirine o sebebini bilio 34- Geyikmerkezi.com'da en çok kimi beğeniyorsun? jamjit akıllı bir asker 35- Geyikmerkezi.com'da en çok kime / neye kızıyorsun? adminjime kızıorum su imza karekterini 250 den fazlaya çıkartınca kısmıjam 36- Forumda en iyi anlaştığın isim ya da isimler ? herkes 37- Forumda anlaşamadığın isim ya da isimler? elifim17 le concon yakalarsam boacam onları 38- Forumda seni üzen olay ? emo0 ların gay muhabbetleri 39- Forumda seni en çok sevindiren olay ? oylamada kimse gitmemi istemedi 40-Hayatta seni korkutan tek şey ? yanlız ölmeq 41-Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? karanlıkta dans ve yesil yol 42-Seni ağlatan şarkı var mı ? Varsa hangisi ? wala zombie adlı parca herdefasında ağlama derecesine getirir beni 43-Gitmek istediğin ülkeler? gittim yerler gitmek istedim yerlerden bin kat ii 44-Enteresan ne demek açıkla bakalım... esrarengis alışılmamış 45-Sence evlenme yaşı kaç olmalı ? 24 46-Türkiyede en sevdiğin il? antalyhaa 47-Bana sevmeyi anlat... sefmeq duygusunu pek paylaşamadım 48-Net mi Tv mi neden? net tv ölü 49-Böcüklerden korkarmısın ? bnm için ne kadar ufak o kadar korkunc 50-Yemek yapmak marifet mi neden ? bnce bir işi yapmadan önce sefmeq gerekir ![]() 51-Hayattaki eş adayın ? wala mutluluqla eflenmeq isderim ![]() 52-Aldatılanmı suçlu aldatanmı neden? iqiside 53-Susmak mıdır konuşmak mı ? bilmedin yerde susmaq bildiin yerde konusmaq 54-Hayat gerçekten zormu neden ? hayat zor zatende önemli olan buna katlanabilmeq ![]() 55-Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? içkiyi bırakmak gercekten zormus şuan çok kötüüüm ![]() 56-Bugünün yarından çıkarı nedir? bgn kedini yarının sebebi yapmaq isterki sürekliliğini korusun 57-Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ? çok şeyi aslında ama birgün dönejeq bnde sölijem herkese bunu ![]() 58-Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ? neden olmasınqı inanmaq ve istemeq işin yarısı deil mi? 59-Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ? gidenine göre deişir ![]() 60-Maço erkekmi light erkekmi ? bnm light im sanırım ![]() 61-Sevgilin giysine karışırsa nasıl karşılarsın ? analyısla üstesinden gelebilirim ama bn erkeim bnm karısmam lasım ![]() 62-Karşılıksız aşkımı tercih edersin imkansızımı ? imkansız 63-Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ? yol al deip yollamalı olmadıysa furmalı 64-Para neden dert getirir ? para gecici dert kalıcı :d para birgün döner gider ama dertler hersaman bi yerde yasar 65-Askere gitsen nerde yapmak isterdin ? kıbrıs 66-Sevgilinmi Dostunmu ? sefgilim çünqü onunla bir ömür taşıcam ![]() 67-En sevdiğin çizgi film ? tweetly 68-Kdv gereklimi sence ? bilmm bu şartlarda evet 69-Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ? kalmaq 70-Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdin ? farketmes 71-Sabırlımısın sabırsızmı ? sabırlı 72-Alınganmısın ? basen 73-Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ? psikolojiq bi türk hastalığı 74-En çok hoşuna giden söz nedir ? ilişiksiz kişilikler kulvarında kişiliksiz ilişkiler felsefemi konusturdum ama bu romanımın adı 75-Hangi gazeteyi okursun ? hürriyet 76-İlkler neden unutulmaz ? bu soru daha önce çıkmadımı ala ala nese :s ne unutulmasmıs be unutulur işte 77-Düğünlerde oynarmısın ? yok yha ne anlarım 78-Hiç nickini değiştirmeyi düşündünmü ? efet 79-Nickini değştirsen yenisi ne olurdu ? LeThe* olurdu lethe cehennemde akan bir ırmaın adıdır açıklaım şimdiden ![]() 80-Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? doal yorumlara açııız ii yada kötü 81-Fatih Ürek mi Ajdar mı ? al işte fatih diim bari 82-Büyüye inanır mısın ? yok 83-Hiç fal baktırdın mı ? Ne çıktı ? baktırmadım 84-Nasılsın ? Şu soruları görünce surat ifadeni anlatan bi smiley koysana yani smileyle olacak iş deil bu hakketten sinir küpüne döndüm burda ah kırmısı soracam bunları sana ben 85-Osmanlı imparatorluğunda köklü yenilikler yapan kimdir ? fatih sultan mehmet mi 86-En sevdiğin hayvan ? köpeq bnm deyimimle köpüq 87-Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? yoooo canimiyim bn 88-Medeniyet nedir ? medeniyet dediğin tek dişi kalmıl canavar 89-En sevdiğin bayan ismi ? melisa 90-En sevdiğin erkek ismi ? alp 91-Gitmekmi zor kalmakmı ? kalmaq 92-Sence aşkta gurur olmalımı ? ee yani 93-En çok izlediğin kanal ? no tv 94-ismail yk Allah belanı versin şarkısı hakkında ne düşünüyosun ? hiç dinlemedim 95-Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? bn dayanamam affederdim herhalde 96-Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? yerine göre isyancıım ama kaderede inanmam 97-Yağmuru severmisin ? sefmeen farmı yha ![]() 98-Dans etmeyi severmisin ? yok fazla deil 99-Esmermi kumralmı kumral ![]() 100-İyi yönlerini anlatsana ? kişiye göre deişmes mi ii yönler 101-En sevdiğin özelliğin nedir ? kibar olmam ![]() 102-Hiç uçağa bindinmi ? çok kes 103-Yükseklikten korkarmısın ? yok 104-Hiç ata bindinmi ? hayır 105-Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru? en sefdiin öğretmen sorusu çok özel birisi bnm içinden gülesim geldi hatta güldüm yani ![]() 106-Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ? ABD ye savas acmak bütün anlasmaları fes etmeq 107-Araba kullanmayı biliyomusun ? efd 108-Bi abin olsa ve kız kaçırsa ne yaparsın ? napım elimden geleni yaparım ![]() 109-Çocukları severmisin ? joqqq 110-Kaç çocuğun olsun isterdin ? 3 111-Kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlenirmiydin ? efd 112-Gözünün önünde bir kaza olsa ne yaparsın ? yardım ederim souq kanlıyım :s 113-Hangi içeceği seversin ? şimdiliq süt eskiden olsa alkollü bişi derdim gene aklıma geldi ![]() 114-Sence en büyük acı nedir ? bnm gibi yanlız olmaq - tabi sizler varsınız ama evde genede yanlızım 115-Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? pc yi nesaman kapatırsam 116-Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? yooo 117-Hiç zor durumlarda yalan söledinmi ? basen 118-Hiç ailenin gözünde küçüldüğünü hissettinmi ? yok asla 119-Hiç birinin yüzünden hayatından nefret ettinmi ? yok 120-Sence güzel bir aşkın sırrı varmı varsa nedir ? aşk anlayıs 121-Bu sorulardan sonra benim hakkımdaki görüşün değiştimi ? Ya da ne durumda ? çok kötü yapıcam seniyyy 122-Başka soru sormamı istermisin? Yoksa bu kadarı kâfi mi ? farketmes 123-Konuştuğun diller? fransızca norvecce isvecce rusca almanca ingilizce ispanyolca 124-Nerelisin? norvec 125-Sabah ilk iş ne yaparsın? duş alırım 126-Hangi konuda zayıfsın? ibadet 127-Hangi konuda güçlüsün? çou sey yeterki isteim 128-Tercih ettigin spor? kickbox 129-Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? yiyecek içecek satan yerler 130-En sevdiğin dondurma? wooooow mc doanolds da faa adını hep yanlıs yasıom 131-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? bilmemki sis sölein 132-Takma adın? jopeeessssss 133-Şimdi saat kaç ? 19:27 134-Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? hayır 135-Cesurmusun korkakmı? cesur korkaın biriyim 136-Hangi mevsimi seversin? bahar 137-Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu? güsel güsel napalım 138-Özlemini duyduğun biri varmı? annem ![]() 139-Sence "sen" nasıl bir insansın? alışılması sor çözülmesi imkansız 140-Sabır senin için ne ifade ediyor ? sabır çok önemli sabreden derviş bilirsinizki muradına eremeden gebermiş 141-Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? hepinisiiiiiiiii joqqqqq sefiorum 142-Forumdaki üyelere bi şarkı armağan edermisiniz ? dinliycenise söz verin osaman cradle Of Filth - Hallowed be thy name dinlein baq küserim bulamıyan farsa gönderim msnden 143-Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan) jamjit ooo filozofu bi yakalaııım napjam biras akıl aljam
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | valla kardeş kusruma bakma ama bu haftanın konuğu başka konuyu kilitleyim haftaya açarız
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: emo0, gelmedi, tanimanin, wakti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|