![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haftanın Konuğu Kadın programlarını geçtik valla :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | 0-Saat kaç ? 1-Adın ? 2-Yaşın ? 3-Okul & İş (kısaca bahset) 4-Hangi takımı tutuyorsun? 5-Ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? 6-En sevdiğin yazar ve kitap? 7-En beğendiğin film ? 8-Sevgilin varmı ya da evlimisin? 9-Giyim tarzın? 10-Takıldığın ortamlar? 11-Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? 12-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? 13-Yaptığın en büyük çılgınlık? 14-İlk aşkın? 15-Sigara & alkol kullanıyormusun? 16- Hayallerinde neler var ? 17-Hayatın boyunca yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? 18-Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ? 19-Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? 20-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? 21-Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) ---Aşk= ---Para= ---Bayrak= ---Silah= ---Dost= ---Futbol= ---geyikmerkezi.com= 22-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? 23-En sevdiğin dizi? 24-En sevmediğin dizi, diziler? 25-En sevdiğin oyuncular? 26-En sevmediğin oyuncular? 27-Bana özel 3 Şey söle güzel olsun... 28-Annenden dayak yedinmi hiç ? 29-En sevdiğin ders ? 30-En sevdiğin öğretmenin ? 31-En sevdiğin kız arkadaşın neden? 32-En sevdiğin erkek arkadaşın neden? 33-Senin için özel 3 üye kimler neden? 34- Geyikmerkezi.com'da en çok kimi beğeniyorsun? 35- Geyikmerkezi.com'da en çok kime / neye kızıyorsun? 36- Forumda en iyi anlaştığın isim ya da isimler ? 37- Forumda anlaşamadığın isim ya da isimler? 38- Forumda seni üzen olay ? 39- Forumda seni en çok sevindiren olay ? 40-Hayatta seni korkutan tek şey ? 41-Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? 42-Seni ağlatan şarkı var mı ? Varsa hangisi ? 43-Gitmek istediğin ülkeler? 44-Enteresan ne demek açıkla bakalım... 45-Sence evlenme yaşı kaç olmalı ? 46-Türkiyede en sevdiğin il? 47-Bana sevmeyi anlat... 48-Net mi Tv mi neden? 49-Böcüklerden korkarmısın ? 50-Yemek yapmak marifet mi neden ? 51-Hayattaki eş adayın ? 52-Aldatılanmı suçlu aldatanmı neden? 53-Susmak mıdır konuşmak mı ? 54-Hayat gerçekten zormu neden ? 55-Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? 56-Bugünün yarından çıkarı nedir? 57-Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ? 58-Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ? 59-Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ? 60-Maço erkekmi light erkekmi ? 61-Sevgilin giysine karışırsa nasıl karşılarsın ? 62-Karşılıksız aşkımı tercih edersin imkansızımı ? 63-Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ? 64-Para neden dert getirir ? 65-Askere gitsen nerde yapmak isterdin ? 66-Sevgilinmi Dostunmu ? 67-En sevdiğin çizgi film ? 68-Kdv gereklimi sence ? 69-Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ? 70-Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdin ? 71-Sabırlımısın sabırsızmı ? 72-Alınganmısın ? 73-Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ? 74-En çok hoşuna giden söz nedir ? 75-Hangi gazeteyi okursun ? 76-İlkler neden unutulmaz ? 77-Düğünlerde oynarmısın ? 78-Hiç nickini değiştirmeyi düşündünmü ? 79-Nickini değştirsen yenisi ne olurdu ? 80-Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? 81-Fatih Ürek mi Ajdar mı ? 82-Büyüye inanır mısın ? 83-Hiç fal baktırdın mı ? Ne çıktı ? 84-Nasılsın ? Şu soruları görünce surat ifadeni anlatan bi smiley koysana 85-Osmanlı imparatorluğunda köklü yenilikler yapan kimdir ? 86-En sevdiğin hayvan ? 87-Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? 88-Medeniyet nedir ? 89-En sevdiğin bayan ismi ? 90-En sevdiğin erkek ismi ? 91-Gitmekmi zor kalmakmı ? 92-Sence aşkta gurur olmalımı ? 93-En çok izlediğin kanal ? 94-ismail yk Allah belanı versin şarkısı hakkında ne düşünüyosun ? 95-Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? 96-Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? 97-Yağmuru severmisin ? 98-Dans etmeyi severmisin ? 99-Esmermi kumralmı 100-İyi yönlerini anlatsana ? 101-En sevdiğin özelliğin nedir ? 102-Hiç uçağa bindinmi ? 103-Yükseklikten korkarmısın ? 104-Hiç ata bindinmi ? 105-Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru? 106-Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ? 107-Araba kullanmayı biliyomusun ? 108-Bi abin olsa ve kız kaçırsa ne yaparsın ? 109-Çocukları severmisin ? 110-Kaç çocuğun olsun isterdin ? 111-Kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlenirmiydin ? 112-Gözünün önünde bir kaza olsa ne yaparsın ? 113-Hangi içeceği seversin ? 114-Sence en büyük acı nedir ? 115-Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? 116-Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? 117-Hiç zor durumlarda yalan söledinmi ? 118-Hiç ailenin gözünde küçüldüğünü hissettinmi ? 119-Hiç birinin yüzünden hayatından nefret ettinmi ? 120-Sence güzel bir aşkın sırrı varmı varsa nedir ? 121-Bu sorulardan sonra benim hakkımdaki görüşün değiştimi ? Ya da ne durumda ? 122-Başka soru sormamı istermisin? Yoksa bu kadarı kâfi mi ? 123-Konuştuğun diller? 124-Nerelisin? 125-Sabah ilk iş ne yaparsın? 126-Hangi konuda zayıfsın? 127-Hangi konuda güçlüsün? 128-Tercih ettigin spor? 129-Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? 130-En sevdiğin dondurma? 131-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? 132-Takma adın? 133-Şimdi saat kaç ? 134-Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? 135-Cesurmusun korkakmı? 136-Hangi mevsimi seversin? 137-Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu? 138-Özlemini duyduğun biri varmı? 139-Sence "sen" nasıl bir insansın? 140-Sabır senin için ne ifade ediyor ? 141-Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? 142-Forumdaki üyelere bi şarkı armağan eder misin ? 143-Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kim ?(forumdan)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | kolay geLSiN.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: hollanda
Ruh Halim: | 0-Saat kaç ? 18:34 1-Adın ? Hulya 2-Yaşın ? 15 3-Okul & İş (kısaca bahset) okull iste ogretmenli fln 4-Hangi takımı tutuyorsun? Galatasaray 5-Ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? Rock dan hoslanirim Hayko cepkin dinlerim ben6-En sevdiğin yazar ve kitap? Ben kitap okumamki ![]() 7-En beğendiğin film ? Saw 8-Sevgilin varmı ya da evlimisin? yok almiim ben, daha hayatimin baharindayim 9-Giyim tarzın? her gun deisio, bi sportif oliorum bi rock'cu 10-Takıldığın ortamlar? oda'm 11-Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? Herseyimi 12-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? gerektiginden cabuk bagislarim, kin tutmam 13-Yaptığın en büyük çılgınlık? evden kacmak ![]() 14-İlk aşkın? adi bende sakli 15-Sigara & alkol kullanıyormusun? Naslaaa 16- Hayallerinde neler var ? turkiye'ye tasinmakk ![]() 17-Hayatın boyunca yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? evden kacmam ![]() 18-Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ? hic dusunmemistim.. 19-Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? okumayi severim. su an yanimda deil o siir 20-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? turkiye'ye gidip stress atmakk ![]() 21-Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) ---Aşk= yalan ---Para= giysi ---Bayrak= toprak ---Silah= namus ---Dost= herseyim ---Futbol= Galatasarayyy ---geyikmerkezi.com= eglencenin merkezi 22-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? sigara icmek 23-En sevdiğin dizi? dizilere pek bakmam ama, yaprak dokumu 24-En sevmediğin dizi, diziler? kurtlar vadisi 25-En sevdiğin oyuncular? isimlerini bilsemm 26-En sevmediğin oyuncular? isim yok bilmiorum 27-Bana özel 3 Şey söle güzel olsun... Supersin, Guzelsin, isini iyi biliosn 28-Annenden dayak yedinmi hiç ? yemedim ![]() 29-En sevdiğin ders ? fransizca.. hep ogretmeni aglatiorumda 30-En sevdiğin öğretmenin ? sadik gul, valla cok sefiodum ama gitti okuldan ![]() 31-En sevdiğin kız arkadaşın neden? kubra, herseimi paylasabilirim 32-En sevdiğin erkek arkadaşın neden? selcuk, onunlada herseimi paylasirim 33-Senin için özel 3 üye kimler neden? hepsi ozell ![]() 34- Geyikmerkezi.com'da en çok kimi beğeniyorsun? derdo, cok gusel siirleri varr.. aslindaa hepnizi begeniorum ![]() 35- Geyikmerkezi.com'da en çok kime / neye kızıyorsun? kimseyeee 36- Forumda en iyi anlaştığın isim ya da isimler ? herkesle aram iyi ![]() 37- Forumda anlaşamadığın isim ya da isimler? yokki 38- Forumda seni üzen olay ? gs - fb tartismasi 39- Forumda seni en çok sevindiren olay ? haftanin konuuguu olmak ![]() 40-Hayatta seni korkutan tek şey ? ailemi kaybetmek 41-Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? olmadi ![]() 42-Seni ağlatan şarkı var mı ? Varsa hangisi ? yok ![]() 43-Gitmek istediğin ülkeler? Turkiyem, sonra italya 44-Enteresan ne demek açıkla bakalım... ilgincc 45-Sence evlenme yaşı kaç olmalı ? 20'nin ustu 46-Türkiyede en sevdiğin il? kastamonum ![]() 47-Bana sevmeyi anlat... sevmeyi kelimelere dokup anlatamazsin, yasanacak bir duygu o ![]() 48-Net mi Tv mi neden? net cunku tv yi nette de buluoruz 49-Böcüklerden korkarmısın ? igrenirim 50-Yemek yapmak marifet mi neden ? marifettir, herkes yapamaz 51-Hayattaki eş adayın ? daha bulamadim 52-Aldatılanmı suçlu aldatanmı neden? her iki taraf da suclu bence, aldatilan mutlaka bisi yapmistir ki aldatilmistir 53-Susmak mıdır konuşmak mı ? bazen susmak herseyi anlatir 54-Hayat gerçekten zormu neden ? zor da olabilir, ben daha zor olan bolume gecemedigim icin No Comment 55-Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? birisinden ayrilmak 56-Bugünün yarından çıkarı nedir? bguun ogrendiklerimiz yarin icin cok faydali olabilr 57-Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ? elbet birgun sira sanada gelecek 58-Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ? ikiside cunku inanmak insanin icinde cok hos bir duygu yaratio, inanmamak'da aci cekmemeni saglio 59-Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ? gideni geri getirecekse. 60-Maço erkekmi light erkekmi ? ortasinda 61-Sevgilin giysine karışırsa nasıl karşılarsın ? guzellikle, sonra yine ayni seyi giyerim eger cok begeniosam o anki seyi 62-Karşılıksız aşkımı tercih edersin imkansızımı ? karsiliksiz 63-Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ? bacaginda beton kurutup denizin ortasina atmali 64-Para neden dert getirir ? bana daha dert getirdigi olmadi ama.. 65-Askere gitsen nerde yapmak isterdin ? kizlari askere almiolar ![]() 66-Sevgilinmi Dostunmu ? dostum 67-En sevdiğin çizgi film ? tom & jerry 68-Kdv gereklimi sence ? o neki ? 69-Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ? Kalmakk ![]() 70-Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdin ? ciseleyen yagmurun altinda elimi tutmasi gozumun icine bakarak teklifi etmesi cok hosuma giderdi. 71-Sabırlımısın sabırsızmı ? bazen cok sabirsiz olabiliorm 72-Alınganmısın ? cooooooooooook, ama belli etmemm ![]() 73-Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ? izledigin seyin daha fazla tadi cikio ozaman ondan, ama ihtiyac deildir.74-En çok hoşuna giden söz nedir ? allah'im herkeze akil dagitirken sen nerdeydin.. neden bilmiorum ama cok hosuma gidioo 75-Hangi gazeteyi okursun ? okumam 76-İlkler neden unutulmaz ? ilk olduklari icin 77-Düğünlerde oynarmısın ? keyifli olunca EVET ![]() 78-Hiç nickini değiştirmeyi düşündünmü ? nayir ![]() 79-Nickini değştirsen yenisi ne olurdu ? ManyaQ olurdu herhal 80-Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? sana cekmisim derdim, 81-Fatih Ürek mi Ajdar mı ? ajdar, yine onun sarkilari gulduruo 82-Büyüye inanır mısın ? evet 83-Hiç fal baktırdın mı ? Ne çıktı ? baktirmadim, baktirmamda ![]() 84-Nasılsın ? Şu soruları görünce surat ifadeni anlatan bi smiley koysana 85-Osmanlı imparatorluğunda köklü yenilikler yapan kimdir ? bana osmanli imparatorlugunu ogretmiolarki okulda ![]() 86-En sevdiğin hayvan ? kopek 87-Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? yok cnm ![]() 88-Medeniyet nedir ? goruslere saygili olmak olabilirmi? ![]() 89-En sevdiğin bayan ismi ? yagmur 90-En sevdiğin erkek ismi ? selcuk 91-Gitmekmi zor kalmakmı ? kalmak anilarla beraber olursun cunku92-Sence aşkta gurur olmalımı ? asla 93-En çok izlediğin kanal ? kanal D 94-ismail yk Allah belanı versin şarkısı hakkında ne düşünüyosun ? Allah senin belani versin dicem ama Allah belasini verdi zati 95-Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? Bir kalemde silerdim 96-Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? kader derim boynumu asla egmem 97-Yağmuru severmisin ? hemde cok ![]() 98-Dans etmeyi severmisin ? kim sefmeski ![]() 99-Esmermi kumralmı esmerr ![]() 100-İyi yönlerini anlatsana ? hatami anlarim, affederim, anlayisliyimdir, arkadaslarimin problemleri oldugunda dinlerim, valla say say bitmez ![]() 101-En sevdiğin özelliğin nedir ? anlayisli olmam 102-Hiç uçağa bindinmi ? bindim, hemde cook. 103-Yükseklikten korkarmısın ? hayir ![]() 104-Hiç ata bindinmi ? evet, cok guzel beyaz bi atti 105-Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru? yok olmadi cok normal sorular bence106-Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ? energy iceceklerinin fiyatini dusurmek, one ya trde bikez aliim dedim burdakinin 5 katini odedim valla ![]() 107-Araba kullanmayı biliyomusun ? az bisi ![]() 108-Bi abin olsa ve kız kaçırsa ne yaparsın ? nereye sokacaz simdi onu derdim 109-Çocukları severmisin ? seferim ![]() 110-Kaç çocuğun olsun isterdin ? 2 yeter ![]() 111-Kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlenirmiydin ? hayir. ama benden 2-3 yas buyuk biryle evlenirdim ![]() 112-Gözünün önünde bir kaza olsa ne yaparsın ? ambulansi arardim, ben yardim etmeye calissam valla daha kotu olurlardi 113-Hangi içeceği seversin ? REDBULLLLLL 114-Sence en büyük acı nedir ? birini kaybetmek 115-Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? evde yalniz olunca, msn'de konusacak kimse olminca 116-Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? istedim hemde cok. Turkiye'ye kacmayi dusundum, ama yasim dolayi olmadi 117-Hiç zor durumlarda yalan söledinmi ? solemismdir. 118-Hiç ailenin gözünde küçüldüğünü hissettinmi ? hayir 119-Hiç birinin yüzünden hayatından nefret ettinmi ? hayir, kimse icin degmezmis.. bana bunu ogrettiler. 120-Sence güzel bir aşkın sırrı varmı varsa nedir ? vardir Saygi'li olmak 121-Bu sorulardan sonra benim hakkımdaki görüşün değiştimi ? Ya da ne durumda ? yok deismedi ![]() 122-Başka soru sormamı istermisin? Yoksa bu kadarı kâfi mi ? valla icinden geliosa sor bacim ![]() 123-Konuştuğun diller? turkce hollandaca ingilizce fransizca almanca 124-Nerelisin? kastamonu 125-Sabah ilk iş ne yaparsın? yuzumu yikarim disimi fircalarim 126-Hangi konuda zayıfsın? kin tutmak knusunda 127-Hangi konuda güçlüsün? affetmek ![]() 128-Tercih ettigin spor? Futboolll ama her oynadigimda sakatlaniomm yha:P129-Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? Vero Mode. bide cikolataci amca ![]() 130-En sevdiğin dondurma? Magnum 131-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? utangac 132-Takma adın? Catlak Manyak 133-Şimdi saat kaç ? 19:09 134-Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? beni ilgilendiriosa evet, ilgilendirmiosa banane ![]() 135-Cesurmusun korkakmı? cesurumdur 136-Hangi mevsimi seversin? yaz 137-Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu? cok guzel valla 138-Özlemini duyduğun biri varmı? vaarrr,, turkiyedeki ailem 139-Sence "sen" nasıl bir insansın? iyi bir insanim bence 140-Sabır senin için ne ifade ediyor ? beklemeyii 141-Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? beni haftanin konugu sectiniz icin cok saolun ![]() 142-Forumdaki üyelere bi şarkı armağan eder misin ? hayko cepkin- oluyorum 143-Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kim ?(forumdan) yok valla ole biri ![]()
__________________ Belkide hic sevmedim seni.. Konu SenseLess tarafından (05-07-2008 Saat 12:31 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: hollanda
Ruh Halim: | Alıntı:
adimin ozelligi derken nick herhalde? yasadigim olaylardan dolayi duygusuz olmam okulda da zaten bana duygusuz derler, artik cok etkilenmedigim icin olaylardan.. ozelligi baska yok ![]() seni insan goruom sonuna kadar hakettin gidiklardim ![]()
__________________ Belkide hic sevmedim seni.. | |
| |
![]() |
| Tags: haftanin, istek, konugu, senseless, uzerine, yogun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|