![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haftanın Konuğu Kadın programlarını geçtik valla :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 (permalink) | ||
| Moderator | Alıntı:
![]() evetbenim için oyle takım dusmanlığı yoktur türk takımı olsun yeter bana 2.sevdiğim takım ligde beşiktaş zaten ![]() Alıntı:
![]() allahtan davranış notu geçiyor karneye bilgisayar dersinde.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] KATILMAK İSTEYENLER Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]. Konu ercan85 tarafından ( 3 Nisan 2008 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #36 (permalink) |
| Moderator | bilgisayar-bilişim teknolojileri dersi seçmeli ders olduğundan karneye geçmiyor. sadece öğrencilerin davranış notları karneye geçiyor. davranış notu ise tüm ders öğretmenlerinin öğrenciye verdiği ortalama olarak geçiyor. sebebi bilgisayar-bilişim teknolojileri dersinin seçmeli ders olması ben aslında secmeli derslerinde karneye geçmesinden yanayım. öğrenciler bu yuzden derslere pek önem vermiyorlar. ben derslere çalışmaları için öğrencilerime sınav yapıyorum ve aldıkları notları velilere imzalattırıyorum ve dönem sonlarında her sınıftan en çalışkan 1 kişiye hediye veriyorum. |
| |
| | #37 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | en güzelini yapıyormuşsun tabi ki de karneye geçmeli ne kadar seçmeli ders olursa olsun yoksa dediğin gibi nasıl olsa karneye işlenmiyo deyip dersleri boşlayanlar çoğunlukta olabilir.. seninkiler ilköğretim öğrencileri sanırım daha meraklı olmaları gerekiyo aslında ama karneye de işleseler çok daha teşvik edici olur..Allah kolaylık versin meslekdaşım ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #38 (permalink) | |
| Moderator | Alıntı:
sağol gizz87 ![]() | |
| |
![]() |
| Etiketler: bakem, ercan85, yaz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|