![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haftanın Konuğu Kadın programlarını geçtik valla :P |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | 0-Saat kaç ? 1-Adın ? 2-Yaşın ? 3-Okul & İş (kısaca bahset) 4-Hangi takımı tutuyorsun? 5-Ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? 6-En sevdiğin yazar ve kitap? 7-En beğendiğin film ? 8-Sevgilin varmı ya da evlimisin? 9-Giyim tarzın? 10-Takıldığın ortamlar? 11-Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? 12-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? 13-Yaptığın en büyük çılgınlık? 14-İlk aşkın? 15-Sigara & alkol kullanıyormusun? 16- Hayallerinde neler var ? 17-Hayatın boyunca yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? 18-Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ? 19-Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? 20-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? 21-Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) ---Aşk= ---Para= ---Bayrak= ---Silah= ---Dost= ---Futbol= ---geyikmerkezi.com= 22-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? 23-En sevdiğin dizi? 24-En sevmediğin dizi, diziler? 25-En sevdiğin oyuncular? 26-En sevmediğin oyuncular? 27-Bana özel 3 Şey söle güzel olsun... 28-Annenden dayak yedinmi hiç ? 29-En sevdiğin ders ? 30-En sevdiğin öğretmenin ? 31-En sevdiğin kız arkadaşın neden? 32-En sevdiğin erkek arkadaşın neden? 33-Senin için özel 3 üye kimler neden? 34- Geyikmerkezi.com'da en çok kimi beğeniyorsun? 35- Geyikmerkezi.com'da en çok kime / neye kızıyorsun? 36- Forumda en iyi anlaştığın isim ya da isimler ? 37- Forumda anlaşamadığın isim ya da isimler? 38- Forumda seni üzen olay ? 39- Forumda seni en çok sevindiren olay ? 40-Hayatta seni korkutan tek şey ? 41-Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? 42-Seni ağlatan şarkı var mı ? Varsa hangisi ? 43-Gitmek istediğin ülkeler? 44-Enteresan ne demek açıkla bakalım... 45-Sence evlenme yaşı kaç olmalı ? 46-Türkiyede en sevdiğin il? 47-Bana sevmeyi anlat... 48-Net mi Tv mi neden? 49-Böcüklerden korkarmısın ? 50-Yemek yapmak marifet mi neden ? 51-Hayattaki eş adayın ? 52-Aldatılanmı suçlu aldatanmı neden? 53-Susmak mıdır konuşmak mı ? 54-Hayat gerçekten zormu neden ? 55-Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? 56-Bugünün yarından çıkarı nedir? 57-Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ? 58-Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ? 59-Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ? 60-Maço erkekmi light erkekmi ? 61-Sevgilin giysine karışırsa nasıl karşılarsın ? 62-Karşılıksız aşkımı tercih edersin imkansızımı ? 63-Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ? 64-Para neden dert getirir ? 65-Askere gitsen nerde yapmak isterdin ? 66-Sevgilinmi Dostunmu ? 67-En sevdiğin çizgi film ? 68-Kdv gereklimi sence ? 69-Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ? 70-Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdin ? 71-Sabırlımısın sabırsızmı ? 72-Alınganmısın ? 73-Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ? 74-En çok hoşuna giden söz nedir ? 75-Hangi gazeteyi okursun ? 76-İlkler neden unutulmaz ? 77-Düğünlerde oynarmısın ? 78-Hiç nickini değiştirmeyi düşündünmü ? 79-Nickini değştirsen yenisi ne olurdu ? 80-Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? 81-Fatih Ürek mi Ajdar mı ? 82-Büyüye inanır mısın ? 83-Hiç fal baktırdın mı ? Ne çıktı ? 84-Nasılsın ? Şu soruları görünce surat ifadeni anlatan bi smiley koysana 85-Osmanlı imparatorluğunda köklü yenilikler yapan kimdir ? 86-En sevdiğin hayvan ? 87-Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? 88-Medeniyet nedir ? 89-En sevdiğin bayan ismi ? 90-En sevdiğin erkek ismi ? 91-Gitmekmi zor kalmakmı ? 92-Sence aşkta gurur olmalımı ? 93-En çok izlediğin kanal ? 94-ismail yk Allah belanı versin şarkısı hakkında ne düşünüyosun ? 95-Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? 96-Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? 97-Yağmuru severmisin ? 98-Dans etmeyi severmisin ? 99-Esmermi kumralmı 100-İyi yönlerini anlatsana ? 101-En sevdiğin özelliğin nedir ? 102-Hiç uçağa bindinmi ? 103-Yükseklikten korkarmısın ? 104-Hiç ata bindinmi ? 105-Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru? 106-Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ? 107-Araba kullanmayı biliyomusun ? 108-Bi abin olsa ve kız kaçırsa ne yaparsın ? 109-Çocukları severmisin ? 110-Kaç çocuğun olsun isterdin ? 111-Kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlenirmiydin ? 112-Gözünün önünde bir kaza olsa ne yaparsın ? 113-Hangi içeceği seversin ? 114-Sence en büyük acı nedir ? 115-Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? 116-Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? 117-Hiç zor durumlarda yalan söledinmi ? 118-Hiç ailenin gözünde küçüldüğünü hissettinmi ? 119-Hiç birinin yüzünden hayatından nefret ettinmi ? 120-Sence güzel bir aşkın sırrı varmı varsa nedir ? 121-Bu sorulardan sonra benim hakkımdaki görüşün değiştimi ? Ya da ne durumda ? 122-Başka soru sormamı istermisin? Yoksa bu kadarı kâfi mi ? 123-Konuştuğun diller? 124-Nerelisin? 125-Sabah ilk iş ne yaparsın? 126-Hangi konuda zayıfsın? 127-Hangi konuda güçlüsün? 128-Tercih ettigin spor? 129-Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? 130-En sevdiğin dondurma? 131-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? 132-Takma adın? 133-Şimdi saat kaç ? 134-Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? 135-Cesurmusun korkakmı? 136-Hangi mevsimi seversin? 137-Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu? 138-Özlemini duyduğun biri varmı? 139-Sence "sen" nasıl bir insansın? 140-Sabır senin için ne ifade ediyor ? 141-Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? 142-Forumdaki üyelere bi şarkı armağan edermisiniz ? 143-Şu an Mobimag eline geçse ne yapardın ? |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | 0-Saat kaç ? 14:43 1-Adın ? Nilay 2-Yaşın ? 15 3-Okul & İş (kısaca bahset) işkence&eğlence ![]() 4-Hangi takımı tutuyorsun? FENERBAHÇE ![]() 5-Ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? Rap R&B tarz müziklerden hoşlanırım ceza,sago,ayben,sahtiyan,lil mama,mode xl , rihanna ve beyonce dinlerim 6-En sevdiğin yazar ve kitap? Michael Guillen -Dünyayı Değiştiren Beş Denklem 7-En beğendiğin film ? Ulak 8-Sevgilin varmı ya da evlimisin? sevgilim yok 9-Giyim tarzın? aşırıya kaçmamakla beraber bol rahat şeyler 10-Takıldığın ortamlar? belli bi yer yok genelde tek başıma dolaşırım öyle 11-Sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? bilmem ki ne istediğine bağlı 12-Kolay bağışlayabilir misin.. ( kin tutar mısın ) ? yok asla kimseyi kolay affetmem 13-Yaptığın en büyük çılgınlık? çılgınlık sayılmaz ama 15. yaş günümde arabanın anahtarını alıp kuzenimle kaçmıştım ama arabasız korkutmak için almıştım anahtarı ![]() 14-İlk aşkın? adını bilmiyorum ![]() 15-Sigara & alkol kullanıyormusun? hayır asla kullanmam 16- Hayallerinde neler var ? neler yok ki öss yi kazancam, üsteğmen olcam,banji jamping yapcam,balonda evlenicem daha böyle çok var... 17-Hayatın boyunca yaşadığın en büyük pişmanlığın nedir ? yahlış insanlara güvenmem 18-Siyah ve beyaz çok zıt renkler olduğu halde neden hep birbirleri ile bir uyum içindedirler ? bilmem ki hiç düşünmedim19-Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? evet severim en beyendiğim şiir Üçüncü şahsın şiiri Atilla İlhan'ın gözlerin gözlerime değince felâketim olurdu ağlardım beni sevmiyordun bilirdim bir sevdiğin vardı duyardım çöp gibi bir oğlan ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felâketim olurdu ağlardım ne vakit maçka'dan geçsem limanda hep gemiler olurdu ağaçlar kuş gibi gülerdi bir rüzgâr aklımı alırdı sessizce bir cıgara yakardın parmaklarımın ucunu yakardın kirpiklerini eğerdin bakardın üşürdüm içim ürperirdi felâketim olurdu ağlardım akşamlar bir roman gibi biterdi jezabel kan içinde yatardı limandan bir gemi giderdi sen kalkıp ona giderdin benzin mum gibi giderdin sabaha kadar kalırdın hayırsızın biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarına aldı mı felâketim olurdu ağlardım 20-Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? annemin ankarada olması 21-Aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile ) ---Aşk=saçmalık ---Para=bela ---Bayrak=bağımsızlık ---Silah=korku ---Dost= bilmiyorum---Futbol=FENERBAHÇE ---geyikmerkezi.com=eğlence 22-Hayatta asla yapmam dediğin şey ? brokoli yemek 23-En sevdiğin dizi? Gazi , kavak yelleri , arka sokaklar.avrupa yakası 24-En sevmediğin dizi, diziler? en son babalar duyar,arka sıradakiler 25-En sevdiğin oyuncular? Binnur Kaya 26-En sevmediğin oyuncular? seda sayan 27-Bana özel 3 Şey söle güzel olsun... iyisin güzelsin şirinsin 28-Annenden dayak yedinmi hiç ? bilmem küçükken yemişimdir heralde 29-En sevdiğin ders ? matematik 30-En sevdiğin öğretmenin ? selma kurt 31-En sevdiğin kız arkadaşın neden? eski okulumdn ayşe hep yanım da oldu bana tek kazık atmayan dostum ayşe 32-En sevdiğin erkek arkadaşın neden? kaan çok şakacı çok iyi biri 33-Senin için özel 3 üye kimler neden? Bravegirl,pesimistgirl,rdwan daha çok sevdim bunları pesimistgirl'ü zaten tanıyordum 34- Geyikmerkezi.com'da en çok kimi beğeniyorsun? Jamjit'i her şeye bi cevap veriyor nerden buluyor bunları anlamıyorum valla ![]() 35- Geyikmerkezi.com'da en çok kime / neye kızıyorsun? şimdilik derdo ya polis fıkrasına çok sinirlendim çünkü bende bi özel harekatçı gazi çocuğuyum o fıkrayı yazmakla çok ayıp etti 36- Forumda en iyi anlaştığın isim ya da isimler ? Bravegirl zaten o Jamjitten başka herkesle anlaşıyor ![]() 37- Forumda anlaşamadığın isim ya da isimler? yok öyle anlaşamadığım 38- Forumda seni üzen olay ? az önce bahsettim o saçma fıkra 39- Forumda seni en çok sevindiren olay ? 2 kere banlandıktan sonra 3.nün olmaması 40-Hayatta seni korkutan tek şey ? ailemden birini kaybetmek 41-Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? evet oldu gazi filminin ilk bölümü 42-Seni ağlatan şarkı var mı ? Varsa hangisi ? yok 43-Gitmek istediğin ülkeler? italya 44-Enteresan ne demek açıkla bakalım... tuhaf farklı olan şey heralde 45-Sence evlenme yaşı kaç olmalı ? 23 46-Türkiyede en sevdiğin il? samsun 47-Bana sevmeyi anlat... bilmediğim şeyi anlatamam ki ![]() 48-Net mi Tv mi neden? tv de saçma sapan dizi izlemektense nette eğlenmek daha iyi olur bence 49-Böcüklerden korkarmısın ? ayyy tabi korkarım kaşıntı tutar görürsem 50-Yemek yapmak marifet mi neden ? marifet çünkü geçen haftalarda bi makarna yaptım yeşil renk oldu düzgün yapan da var onu 51-Hayattaki eş adayın ? karizma olsun beni sevsin arabası da olabilir ![]() 52-Aldatılanmı suçlu aldatanmı neden? aldatan suçlu insanın hayatında bir kişi olmalı bence 53-Susmak mıdır konuşmak mı ? konuşmak 54-Hayat gerçekten zormu neden ? yoo pek zor değil 55-Senin hayatında zor dediğin şeyler nelerdir ? şarkı söylemek 56-Bugünün yarından çıkarı nedir? bence iç bir şey 57-Gün gelir devran döner sözü sana neyi ifade eder ? her şey tersine falan mı döner acaba ![]() 58-Aşka inanmamak sence mantıklımı neden ? mantıklı değil çünkü aşk nedir daha herkes bilmiyor 59-Gidenlerin arkasından ağlamak doğrumu ? hayır gidiyorsa zaten seni düşünmez ben niye onu düşünüp ağlayım ki 60-Maço erkekmi light erkekmi ? ikisinin ortası 61-Sevgilin giysine karışırsa nasıl karşılarsın ? karışamaz ki 62-Karşılıksız aşkımı tercih edersin imkansızımı ? karşılıksız olanı 63-Şu kıymet bilmeyip süründürünleri, insanı canından bezdirenleri ne yapmalı ? yaptıklarının aynısını onlarada yapmak lazım 64-Para neden dert getirir ? nereye harcayacağını bilemez bence insan 65-Askere gitsen nerde yapmak isterdin ? vatan için mücadele etmek isterdim 66-Sevgilinmi Dostunmu ? dost'u bulmak daha zor yani dost 67-En sevdiğin çizgi film ? andy'nin nesi var ve çakmak taşlar 68-Kdv gereklimi sence ? tabi gerekli devlet ne yapcak kdv olmazsa 69-Önemli olan zirveye çıkmakmı kalmakmı ? zirvede kalmak çıkmak kolay olabilir ama kalmak zordur 70-Nasıl bir evlenme teklifi almak isterdin ? su altında yada gökyünde 71-Sabırlımısın sabırsızmı ? duruma göre değişiyor 72-Alınganmısın ? pek değil çünkü ben kendimi biliyorum başkalarını fazla takmam 73-Neden tv de dizi izlerken çekirdek yeriz bu bir ihtiyaçmı nedir ? güzel oluyor nedenini bilmiyorum ama çok sivilce yapılor 74-En çok hoşuna giden söz nedir ? pek hoşuma giden söz yok 75-Hangi gazeteyi okursun ? sabah 76-İlkler neden unutulmaz ? insanı heycanlandırır onun için olabilir 77-Düğünlerde oynarmısın ? asla oynamam 78-Hiç nickini değiştirmeyi düşündünmü ? evet 79-Nickini değştirsen yenisi ne olurdu ? Nil-I 80-Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ? Derdi neymiş onu öğrenirdim gerekirse de küserim 81-Fatih Ürek mi Ajdar mı ? Fatih Ürek daha iyi yani ikisinide sevmem de ajdar'a kıl oluyorum 82-Büyüye inanır mısın ? pek inanmam 83-Hiç fal baktırdın mı ? Ne çıktı ? evet baktırdım yol falan görmüş kadın süpriz olcakmış bana ama olmadı ![]() 84-Nasılsın ? Şu soruları görünce surat ifadeni anlatan bi smiley koysana 85-Osmanlı imparatorluğunda köklü yenilikler yapan kimdir ? bence Fatih Sultan Mehmet 86-En sevdiğin hayvan ? Köpek 87-Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? bir kişi yok aslında ama büşra diyim ben ya ben ona çok güvenmiştim bana büyük kazık attı nefret ediyorum artık ondan88-Medeniyet nedir ? tek dişi kalmış canavar diyibilir miyim ![]() 89-En sevdiğin bayan ismi ? Yasmina 90-En sevdiğin erkek ismi ? sonunda can olan bütün isimler 91-Gitmekmi zor kalmakmı ? kalmak zor hep aynı insan sıkılır yaa 92-Sence aşkta gurur olmalımı ? evet tabi olmalı 93-En çok izlediğin kanal ? ATV 94-ismail yk Allah belanı versin şarkısı hakkında ne düşünüyosun ? hangi ruh halinde yapmış merak ediyorum ama bazıları için güzel cevap olur 95-Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? tabiki silerdim 96-Olaylar karşısında isyancımısın yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? genelde isyancı bide her şeye kader denmez in kaderini kendi belirler 97-Yağmuru severmisin ? evet çok 98-Dans etmeyi severmisin ? hiç sevmem 99-Esmermi kumralmı kumral 100-İyi yönlerini anlatsana ? yardım sever bi insanım 101-En sevdiğin özelliğin nedir ? herkese hak ettiği gibi davranırım 102-Hiç uçağa bindinmi ? evet bindim 103-Yükseklikten korkarmısın ? hayır kormam 104-Hiç ata bindinmi ? hayır 105-Bu sorular içinde çok güldüğün oldumu olduysa hangi soru? 81.soru 106-Başbakan olsan ilk yapacağın yenilik ne olurdu ? liselerde kılık kıyafet yönetmeliğini değiştirirdim 107-Araba kullanmayı biliyomusun ? pek değil 108-Bi abin olsa ve kız kaçırsa ne yaparsın ? polise şikayet ederim 109-Çocukları severmisin ? hayır 110-Kaç çocuğun olsun isterdin ? en fazla1 111-Kendinden 2-3 yaş küçük biriyle evlenirmiydin ? evlenmem 112-Gözünün önünde bir kaza olsa ne yaparsın ? yardım falan isterdim 113-Hangi içeceği seversin ? limonlu soda,ayran,soğuk ,süt 114-Sence en büyük acı nedir ? sevdiğin birini kaybetmek 115-Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? hiç arkadaşım olmazsa 116-Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi? evet istedim zatensürekli başka yerdeyiz 117-Hiç zor durumlarda yalan söledinmi ? çoook ![]() 118-Hiç ailenin gözünde küçüldüğünü hissettinmi ? evet malesef 119-Hiç birinin yüzünden hayatından nefret ettinmi ? hayır etmedim 120-Sence güzel bir aşkın sırrı varmı varsa nedir ? sagı, sevg,i sadakat 121-Bu sorulardan sonra benim hakkımdaki görüşün değiştimi ? Ya da ne durumda ? hayır değiştirmedim 122-Başka soru sormamı istermisin? Yoksa bu kadarı kâfi mi ? istemem yeter bu kadar 123-Konuştuğun diller? ya 15 yaşındayım ama ingilizce kurslarına gidiyorum 124-Nerelisin? ARTVİN yani babam artvinli ama çok çok çok güzel bi yer devamlı gidiyorum 125-Sabah ilk iş ne yaparsın? telefonu sustururum 126-Hangi konuda zayıfsın? arkadaş seçme 127-Hangi konuda güçlüsün? bana ihanet eden birinin arkasından asla üzülmem 128-Tercih ettigin spor? basketboll 129-Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? teknolojik şeylerin olduğu bi yer ama hepside harcanmaz ki 130-En sevdiğin dondurma? sade yada kivili 131-Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? ortama göre değişir yeni olduğum ortamlarda utangaç davranırım 132-Takma adın? yok aslnda takma adım 133-Şimdi saat kaç ? 16:17 134-Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? pek müdahele etmem 135-Cesurmusun korkakmı? cesur 136-Hangi mevsimi seversin? ilkbahar 137-Hafta kurbanı olmak nasıl bir duygu? anlatılmaz yaşanır ![]() 138-Özlemini duyduğun biri varmı? evet var 139-Sence "sen" nasıl bir insansın? bence ben kendini bilen kendine güvenen bir insanım 140-Sabır senin için ne ifade ediyor ? beklemek beklemek sonunda da çatlamak 141-Son olarak forumdaki arkadaşlara söylemek istediğiniz bir söz veya vermek istediğiniz bir mesajınız var mı ? evet var konu açarken biraz daha dikkatli olmaları herkes için demiyorum 142-Forumdaki üyelere bi şarkı armağan edermisiniz ? Ceza-Kalbim Reosta 143-Şu an Mobimag eline geçse ne yapardın ? sabrından dolayı tebrik ederim bu kadar soruyu nasıl e hangi ruh hali içinde hazırlamış acaba ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | bende bişi sormak istiyorum kolay gelsin olayı fasla geçmiş bence nese usun yorum yapmıcam artık hdi bi banlanmanı hatırlıyorum toplucak banlanmıştık resmen ![]() dieri ne zaman oldu?? |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | tskler guzel olmus
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ⓞⓡⓓⓐⓝ
Ruh Halim: | ıssız adaya düşsen yanına alcaan 3 şey? ![]()
__________________ æ αткη l ¢єнєηηємм∂є αтєşιηℓє кανυя вιzι кαяαкαятαℓ ......................●ιηвαℓαη¢є∂● .......... |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() | |
| |
![]() |
| Tags: buyurr, devilish, sende, sira |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|