![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Arkadaşlar size süper bir site veriyim. Hemen oraya girin ve zihinizi okusun. Site:Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Aklımızdan iki basamaklı bir sayı tutuyoruz (Örneğin:60) Tuttuğumuz sayıdan her basamağının sayı değerini çıkarıyoruz. (Örneğin:60-6-0) Oradaki tablodan tuttuğunuz sayıya karşılık gelen sembolü bulun Sembole çok dikkatlice konsantre olun. Ve şimdi ortadaki düğmeye basın. Emin olun bu yolu uyguladıktan sonra yanlış çıkma ihtimali yok!
__________________ gözüм кαяα , göηℓüм ∂єℓι , вυ αşкıη вє∂єℓι уαşαмαктαη ναzgєçмєк mi |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | yha bu ne yhaa üç kere denedim üçündede bildi nası oluooo
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | bende de hiç bilemedi ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member | ya bilemeyenler konsantre olamadi ya da dogru hesaplamadi Ben kac kere denedim hepsinde dogru cikti
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: BOŞVER ÖNEMSİZ BİRYER İŞTE:)
Ruh Halim: | Bunu Nasil Yapti? şimdi Yaptim Bilimedi
__________________ кєşкє şย๒คt 13 çєкรє Konu gizz87 tarafından (06-04-2008 Saat 12:07 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood yapmak yasak ;) |
| | |
![]() |
| Tags: makine, okuyan, zihin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|