![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Hafıza Geliştirme Önemli konulara da el attık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 1 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: edirne
Ruh Halim: | Yaa Video Acılmıyoo Aaaa Sahi Youtube Kapandı dimi ![]() Neden Kapandı ?
__________________ İmzadan reklam yapmak sakıncalı ve yasaktır.... Konu gizz87 tarafından ( 9 Mayıs 2008 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member | aslında öğretilicek bişi diğil telekinesis sadece açıklama yapabilirim... bu güç aslında her insanda var yani bana özel bişii kesinlikle diğil.. bu enerji güç sendede var 10 yaşındaki herhangi bi çocuktada var... önemli kısmı o enerjiyi dışarı çıkarmayı başarmak.. BUNU BAŞARMAKTAKİ EN BÜYÜK ETKEN İSE İNANÇ.. telekineziye şüpheyle yaklaşan biri kesinlikle başaramaz... ama inanan herkez yapabilir.. tabi biraz uğraşla.. bu telekinezi videom ilk videom.. ve bu 3. aşama.. bunun öncesinde aynı kağıt döndürme işlemi folyo kağıt ile.. sonra pipet döndürme gibi ve benzeri kolay telekineziler.. ben 3. aşamaya kadar geldim.. hatta 4.aşamada kaşık bükme dediğimiz olayada geçtim ancak kaşığı büktüğümde o an video çekemedim onada video çektiğimde sizlere sunmak isterim.. ama video çekerken genelde olmuyo çnkü akıl çektiğiniz cihaza kayabilior.. ilgilenenler olursa sorularını beklerim..bu kağıt döndürme olayına pshiwheell adı verilio tenekinezide.. ilk önce isteyen bu aşamadanda başlayabilir.. dipnot daha önceki aşamalar sadece insana inanç sağladıı için yabılıo)ARAÇLAR: 1 ADET SİLGİ VEYA HERHANGİ Bİ CİSİM.. 1 ADET İĞNE BİR ADET NE ÇOK BÜYÜK NE ÇOK KÜÇÜK OLUCAK ŞEKİLDE TAM KARE KESİLMİŞ BİR KAĞIT VE BU KAĞIDI TAM ÇAPRAZ ŞEKİLDE UÇLARINDAN BÜKEREK BİR ŞEMSİE HAVASI VERİORUZ.. ORANTILI OLMASI ÇOK ÖNEMLİİ... ÇNKÜ METAFİZİE AYKIRI Bİ ŞEKİLDE YAMUK BİR KAĞIT OLURSA HAREKET ETTİRME ZORLAŞIR.. SİLGİ EN ALTTA OLUCAK ŞEKİLDE..SIRAYLA CİSİMLERİ YERLEŞTİRELİM.. 1.SİLGİ 2.SİLGİNİN ÜSTÜNE DİK Bİ ŞEKİLDE BATIRILMIŞ İĞNE 3.VE İĞNENİN ÜSTÜNE KESİNLİKLE BATIRMADAN TAM ORTASINA YARLEŞTİRDİĞİMİZ KAĞIDIMIZ... İŞTE PHSİWHELL TELEKİNEZİMİZ HAZIR... ![]() telekineziye başlamadan önce sessiz bi ortam hazırlayınn... telekineziye akşam veya gece yoğunlaşmayın.. daha çok sabah kahvaltıdan sonra .. beyinin o gün bilgi almamsı bi olay yaşamamsı lazım.. cisme odaklanırken ellerinizi yanlara koyun ne çok uzak ne çok yakın... cisme ilk anlarda baktıınızda boş boş baktıınızı düşünüceksiniz.. sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayınn.. sadece düüşününn .. beyninizi kandırınn.. kağıt dönüomuş gbi düşünün öle görmeye çalışın... odaklanın.. kağıdın bi köşesine bakın ve elinizle itiyomuş gbi düşünün... gözlerinizle itmeye çalışın... ilk 15 dakkadan sonra cisim dönüo hissine kapılabilirsinizz... bu göz yanılmasıdır... herkezde rastlanan olay.. fakat yarım saatin sonunda başarırsanız ki bu odaklanmaya göre daha az süreyede inebilir... cismin hareket ettiğini göreceksiniz.. işte o zaman metafiziği aşmış olursunuz.. cisim hareket ettiğinde heycana kapılıp bırakmayın.. sağa yada sola döndürmeyi deneyinn... dönünce durdurmayı deneyinn... telekineziyi başardığınızda içinizde başarma mutluluğu belirecektir.. ve vücudunuzu bi rahatlık sarıcak... fakat bu rahatlık ve mutluluk sadece ilk başardığınızda oluyo tadını çıkarınn... başaramayanlara sözüm yokk... yapamayanlarda var... ancak eminim bu siteden bikaç başaran çıkar inş.. İNANÇ ÇOK ÖNEMLİİ DİEREK İLGİNİZE SUNUYORUMM... |
| | |
![]() |
| Etiketler: dodo, telekinesis |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|