![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Hafıza Geliştirme Önemli konulara da el attık |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | Arakdaşlar,forum sizin için ne demek? Mesela benim için forum bi aile..burdaki insanlarla sohbet etmekden,insanların fikrini almakdan zevk alırım...
__________________ ......Tanrımla konuşurum ben hallelujah....... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | Msn muhabbetlerini sevmiyorum artık Böyle forumda istediğim zaman konulara cvp vermek istediğimde muhabbet edenlerin yazılarını okumak cok keyıflı Forum gzl bı ortam ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | ben çok sefiom forumları bi onbir oniki foruma üyeyimdir birisi burasıdrı zaten bi konuda 5 tanesini yazmıştım dierleride konunun içeriini görmek için üye olduum forumlardır ama bencede forumlar bi aile gibidir![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | okadar cok dorumlara uyeyım kıı kiminin adresini unutup giremıyorum bile ![]() forumlar benim vazgecimezlerim en iyi ve keyifli vakitleri forumlarda geçiriyorum ![]()
__________________ Adam Gibi Sewiyorum Diye geçebildiysen Karşıma Sewgin bittiğinde de Çekip Gİdebilmesin Eğer Sewipte Gidersen ADAM DEĞİLSİN |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Ruh Halim: | forum ailedir,arkadaştır,dosttur kısaca herşeydir ben en az 10 foruma üyeyim
__________________ HAYAT BİR SINIVSA ADIMI YAZAR ÇIKARIM BENİ SEVMİYORSUN DİYE SANMAKİ KALBİM YETİMDİR ÖLÜRÜMDE YALVARMAM AŞKIM ASALETİMDİR |
| | |
![]() |
| Tags: demek, forum, icin, sizin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|