![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | Çok ilginç bi fenomen.. "Deja Vu" fransızcadan "artık görmüşüm" anlamına geliyor... Deja vu,insanin öyle bi hissi ki,sanki sen bu dakka yaptiğini ne zamansa yapmiştin,şimdi gördüğünu ne zamansa görmüşdün...sanki unuttuğun geçmişi yeniden yaşiyosun..Böyle bi şeyle karşilaştiniz mi?
__________________ ......Tanrımla konuşurum ben hallelujah....... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | hayır hiç karşılaşmadım çok ilginç ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | valla bana da arada bir oluyoo evet insan bi garip oluyo il olduğunda ne oluyo bana acaba ölüyorumda eski yaşadıklarım gözümün önüne mi geliyo die düşünmüştüm ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | iş monotonluğa bağlanınca olur tabi hergününü bir öncekinden farklı şeyler yaparak yaşamaya çalışınca geçiyor.
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: νєѕѕєℓαм
Ruh Halim: | bende cok oluyo bea bnde sey oluyo aa bu espiriyi daha once yapmışmıydım aa bu adama daha once laf sokmuşmuydum aa jamjite kaslı demişmiydim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | hayatımız dejavu olmus zaten....baska yorum yok....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: deja |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|