![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Gürcistan'ın Güney Osetya bölgesini işgal eden Rusya, Çeçenlerden kurulan özel askeri birlikleri Gürcistan'a karşı verilen savaşta kullanıyor. Reuters haber ajansında yer alan habere göre Rusya bölgeyi işgal etmeden önce Çeçen özel birlikleri Gürcü birliklerle Güney Osetya ve Abhazya güçleri arasındaki çatışmaları önlemek için tampon bölgelere yerleştirdi. Gürcistan ile Güney Osetya arasında savaşın patlak vermesinden sonra Çeçen birlikler ön saflarda yer aldı. Gürcistan hedeflerini vuran Çeçenler fotoğraflarda görüldüğü gibi zafer işaretleri yapıyor. 600 kişiden oluşan Çeçen özel birliği Vostok ve Zapad bölgesinde Selim Yamadayev komutasında eğitim görüyordu. Özel birlikler savaşa en hazır güç olduğu için Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...], Gürcistan'la girdiği çatışmada ilk önce onları cepheye sürdü. Buyrun buradan yakın bakalım.... Güney Osetya bölgesi, Çerkezlerin yerleşik olduğu bir bölge...Şayet bilgilerimiz bizi yanıltmıyorsa ( ki, yanılıyorsak düzetin) Gürcistan ; hem Türk değildir, hem de müslüman değildir...Tayyip Erdoğan' a da "Rum Kökenli" dendiğin de " Hayır, ben Gürcü kökenliyim" demişti... Çeçenler de, şimdi Ruslarla birlikte Gürcistan'a saldırıyorlar... Haydi bakalım...Ülkeler arası ilişkiler de ve de ekonomik ilişkiler de bile "Dinsel" çözüm arayanlar.... Bu savaşı da, vahiy yoluyla çözümlerseniz, bizler de cahilliğimizden kurtulmuş oluruz... Bekliyorum....
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| | |