![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Aralık 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Erzurum'un Şenkaya İlçesi'nde görevli polis memuru Tugay Can, 5 yaşındaki oğlu Ahmet'in Kalaşnikof silahla oynarken tetiğe dokunması sonucu kalbinden vurularak öldü. İki çocuk babası Tugay Can (30), dün sabah oğlu Ahmet'le birlikte 23 Nisan kutlamalarını izledi. Daha sonra oğlunu eve götüren Tugay Can, görev silahı Kalaşnikofu, yatak odasına bıraktı. Silahı bulup oynamaya başlayan küçük Ahmet, tetiğe dokununca babasının ölümüne neden oldu. Eşi ve komşuları tarafından hastaneye kaldırılan polis Turgay Can, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olaydan sonra Şenkaya Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Karakola götürülen Behiye Can, polis eşi Turgay Can'ın oğlu tarafından, oynarken kaza sonucu vurulduğunu söyledi. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Aralık 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | ya gazetecilere inanmayın arkadaşlar tam yan komşumuzdu bu adam vuruduğunu gördük ama kadın yalan söylüyor çocuk değil kendi vurdu eşini sonradan ortaya çıktı o silahı ben elime aldığımda zor taşımıştım küçücük çocuk nasıl ateş etsin bi de haberini yapıyorlar ya ayıp ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() e kanıtlanamadı mı peki
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member | bütün hata babada evet.bana göre aile olan yerde silah tarzı şeyler ortada bırakılmamalı.haberlere gelince arkadaş çok dogru söylemiş.genelde yalan daha etkili oluyo.
__________________ arTık siyaH beyaZ biR hayaT YaşıyoRum benDen renkLi ifadeLer bekLemeyin . . . |
| | |