![]() |
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | NAYLON faturacı Orhan Aslıtürk, Turan Çevik gibi birçok ünlü hakkında soruşturma yapan Gümrük Kontrolörü Bayram Çolak, AKP Genel Başkanvekili Dengir Mir Mehmet Fırat’ın ortak olduğu Menas A.Ş. hakkında hayali ihracat iddiasıyla rapor düzenledi. Fırat, Çolak’ı önce Gümrük Müsteşarlığı’na şikáyet etti; sonuç alamadı. "Kontrolörün mesleğe giriş tarihindeki servet beyanıyla bugünkü serveti karşılaştırıldığında, izah edilemeyecek HAKSIZ bir varlığa sahip olduğu ve varlığın eşi, çocukları ve kardeşleri üzerine de geçirdiği GÖRÜLECEKTİR." Başbakanlıkça görevlendirilen Müfettişlerin verdiği rapor ; "Bu kişilerin normal gelirleriyle elde edilmeyecek bir hesap, para hareketi veya harcamaya rastlanmadığından; Bayram Çolak ile eşinin kardeşleri arasında iki havale ve bir ödeme dışında makul olmayan bir ilişki bulunmadığından; Çolak’ın kanuna veya genel ahlaka uygun olarak sağlandığı ispat edilmeyen mallar veya ilgilinin sosyal yaşantısı bakımından geliriyle uygun olduğu kabul edilmeyecek harcamalar şeklinde ortaya çıkan haksız edinilmiş bir mal varlığı tespit edilmediğinden soruşturmaya gerek bulunmadığına..." "Yine kısa keseyim, Fırat bununla da yetinmedi Çolak’ı mahkemeye verdi. Ankara 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nden 9 Temmuz 2008 günü şu karar çıktı: "Sanığın görevini yaptığı kanaatine varıldığından, görevi kötüye kullanma suçunun oluşmadığından beraatına..." Şimdi,"inadına tayyip" diyenlere sormak gerekmez mi ? Bu durumda bir hukuk adamı olarak, hukuku savunmak adına sık sık oldukça sert ve kırıcı bulunan açıklamalar yapan Fırat bey ; Çolak’ın hukukunu kim koruyacak acaba ??? Ve de hayali ihracattan vurduğunuz trilyonların hesabını kimden soracağız... Elbet sorulacaktır............
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Sevgili umut ; ben hiçbir partiye kayıtlı değilim ve hiçbir partiden değilim.... Seçimler de "oy"umu , demokrasiye ve benim görüşlerime tam olmasa da diğerlerine göre daha fazla uyumlu olan CHP ye veriyorum... Benim, AKP'ye oy veren insanlarla hiçbir derdim yok.... Benim derdim, iktidarda ki partinin uygulamaları ile.... Bilmeni istedim...............
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | duymak istediğim neredeyse böle birşeydi.. sonuna kadar ATATÜRK'çüyüm diyorsun.. haklısın...abi bak birde şu yönünden bak...her partide olumlu ya da olumsuz şeyler olmuştur ki geçmişimizde de örnekleri sıralanmıstır.. AKP bunlara göre kötülerin iyisi diye nitelemem yanlış mı?_ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Sevgili umut ; "AKP kötülerin iyisi" diye düşünmen senin fikrin...Bana ancak saygı duymak düşer...Sen böyle düşünürken,ben de ; "AKP kötülerin en kötüsü" diyorum... Elbette görüş ayrılıklarımız olacak...Ama bunu şimdi ki gibi uygarca sohbet ederek ve tartışarak dile getireceğiz.... Sevgilerimle...........
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | dengir mir mehmet fırat kimdir dersiniz bana ger kurulursa (ki asla kurulmuyacak) ilk cumhur başkanı olacka insan bnu internete arasını bulursunuz kenisin PKK'ya destek beren bir iş adamıdır
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |