![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Ülkemiz, inanılmaz bir kaosun içine sürükleniyor... Neden ? Birilerinin bu kaostan bir çıkarı var da ondan...!!! Önce, bir noktanın altını çizelim...Ütopik, subjektif, duygusal ve "ben onu seviyorum,öbürünü sevmiyorum" la bu işlerin içinden çıkamazsınız... İlkel komünal toplumdan, Köleci toplum düzenine geçildiğinden bu yana Dünyayı yöneten ve insanlığın milyarlarca ölü vermesine neden olan tek gerçek : EKONOMİ dir.... Bu yazının konusu; sayfalar dolusu yazılsa da bitmeyeceği için, biz biraz özetleyelim...Erbakan'ın partisi, laikliğe aykırı davranışlardan 3 kez kapandığı ve kendisi de hapis cezası aldığı halde, AB-D nin hiç sesi çıkmadı ve de onayladı...Neden ? İşte zurnanın zırt dediği yer burası...Neden ?...Zira, Erbakan, batıl dediği siyonistlerle ve hıristiyanların birlikleriyle işbirliğini reddetti...Erbakan "dinci" idi ve referansı din di ama ... evet ama... Ulusalcıydı....Ülkeyi dini kurallarla yönetmek istiyordu ama emperyalist soyguncularla birlikte değil.... 1.Paylaşım savaşı neden çıktı dersiniz? Bir Sırplının, Avusturya veliahdını vurmasıyla mı, tüm dünya birbirine girdi...Bizim ne suçumuz vardı da işgal edildik...İşte bu masalları bir yana bırakacaksınız....Amaç ; 3.cü dünya ülkelerinin zengin yeraltı madenlerine el koymak...Çok kaba bir anlatımla, işin özü bu... Erbakan'da aradığını bulamayanlar, kendilerine hizmet edecek adamlar aramaya başladılar ve buldular da...Zaten Abd istihbaratıyla aynı kaptan çorba içmeye başlayalı çok uzun yıllar olmuştu...Buldukları adamlarla, üç günde parti kurup,ellerinde ki sonsuz olanakları kullanarak iktidar bile oldular... Şimdi 2002 yılında iktidar olanlar ; Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkacaklar ve Türkiye Cumhuriyeti ni kollayıp yücelteceklerdi...öyle mi? Ben "evet öyle" diyorum ama karşı damda ki karga, dönmüş bana arkasını kıskıs gülüyor...!!! Unutulmamalıdır ki ; seni kim alkışlıyorsa, sen ona hizmet ediyorsundur...ABD-AB-ERMENİ-RUM-YUNAN nedendir bilinmez (!) AKP diyor da başka birşey demiyor...Aralarında ki Aşkı bir anlayabilsem.....Yoksa "satış"a mı geliyoruz... Kurdurulan bu parti, Ülkemize bir çivi bile çakmıyor ama sadaka verme konusunda çok profesyonel...Ve "Dünyanın en tuhaf mahluku" halkım, sadakaya karşın hem oy veriyor, hem de kıçının altında minder bile kalmadığı halde, destek de veriyor...Hem de bazı aklıevveller bilimsel (!) destek verdiklerini bile söyliyebiliyorlar....!!! Şimdi ben,uzaya çıkmışım ve oradan ülkenin pürmelalini gözlemlemeye çalışıyorum diyelim...Koca koca adamlar, Türkiye Cumhuriyetini numaralandırmaya çalışıyorlar ve iktidarın gazetelerin de Atatürk'çülere ve Ulusalcılara bilimsel (!) olarak çatıyorlar ve iktidarı pohpohluyorlar...Hiç itirazım yok...Zira bu adamlar bu iktidardan öyle nemalanıyorlar ki, paraları yedi sülalelerine yeter de artar bile.... Onu anladıkta, çevremiz de benim gibi kıçına giyecek don bulamayanların, Ülkemin tüm düşmanlarıyla işbirliği yapan bir iktidara yalakalık yapmalarını anlıyamıyorum...Yani bir insan, ekmeğini yediği ve suyunu içtiği bir toprağa nasıl bu kadar hainlik yapabilir, şu yetersiz ve amele aklım bir türlü almıyor... Kısaca, Akp'den nemalanmayan bir insanın, o partiyi savunmasını Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak Onuruma yediremiyorum..".Ben, Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum" diyebilirsiniz..... Dünyaca ünlü "Forbes" Ekonomi dergisi 1994 yılında gecekonduda oturan sayın Erdoğan'ın kişisel servetinin 2 milyar dolara yükseldiğini ve dünyanın en zengin 8.lideri olduğunu yazdı ve tekzip edilmedi...Oğluna testis kanseri olduğu iddiasıyla çürük raporu aldırarak, askere göndermedi ama torununu sevmeye Amerika'ya gitti.. Testis kanserli oğlanın nasıl çocuğu olduysa..Gemicik aldığı oğlu, kendisi Belediye Başkanıyken ehliyetsiz olarak ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Sevim Tanürek'e , 35 metrelik fren izinden sonra vurdu ve ölümüne neden oldu...Apar topar fren izi silindi ve oğlana 3 ay öncesi tarihli ehliyet verildi...Ahmet Burak Erdoğan için "tamamen kusursuz" raporu veren Eyüp Çakmak'da Türkiye Deniz İşletmelerine Genel Müdür Yardımcısı olarak atanarak cezalandırıldı... (!)... 2002 seçimlerinden önce, "..dokunulmazlıkları kaldırmak NAMUS borcumuzdur" dedi ama bu borç hiç ödenmedi...Nasıl ödenecekti...B.Başkanlığı döneminde hakkında 121 yüz kızartıcı suçtan dava açılmıştı ve bunların 12 tanesi de ağır cezalıktı...Bir kaç yıl sonra "dokunulmazlıkları kaldıralım da, mahkemelerde mi sürünelim" demişti... Bunlar dedikodu canım, aldırmayın..siz yine desteklemeye devam edin....Siz zaten, AB-D ye "Ben Türkiye yi pazarlamaya geldim" dediğinde de desteklemiştiniz...Vakıflar yasası çıktığında da desteklemiştiniz...Yabancı dini vakıfların ülkemizde toprak sahibi olacaklarını ve bu topraklar üzerinde sonsuz yetkiyle davranacaklarını ve ülkem toprağı üzerin de küçük küçük devletcikler oluşacağını söylediğimiz de de siz bu partiyi desteklemiştiniz.... Ve en son çıkarılan petrol yasasın da da desteğinizi hiç ihmal etmediniz...Petrol denizi üzerin de yüzen ülkemizin petrol çıkarma hakkı TPAO.lığından büyük oranda alınarak yabancı şirketlere sadece %10 pay alma adına peşkeş çekilirken de desteklediniz.... Elbette desteklersiniz....Zira, bu Ülke sizin değil ki...Kim neyi alırsa alsın değil mi ??? Konu NURİ BABA tarafından (07-17-2008 Saat 05:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Sevgili "seckin" ; senin takılmanda bana "onur" veriyor.... Sevgilerimle, gözlerinden öpüyorum............
__________________ ONURUNU KAYBEDENİN ; KAYBEDECEK BAŞKA BİR ŞEYİ KALMAMIŞTIR...!!! |
| | |