![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Bugün, yananların 5480 inci günü....5480 gündür dinmeyen gözyaşlarının sel olduğu gün.... Bugün, İslamiyetin kafir (!) lerden kurtulduğu gün...!!! Bugün, müslüman (!) ların ayaklanarak, Allah'ın emirlerini (!) yerine getirdikleri gün...!!! Bugün, soysuzluğun, yobazlığın, kör karanlığın ve dinci terörün bayramı olduğu gün.... Bugünü unutmayın...!!! Bugün,öyle bir gün ki, Yavuz Sultan Selim'in başlattığı, gerçek Türk olan ve Alevi felsefesini benimsemiş, yurtsever insanların soyunu kurutmak için düzenlenmiş günlerin devamıdır, bugün... " Alevi felsefesi" dedim...Zira, mezhepler ; Peygamber efendimizin vefatından sonra kurulmuş o günün partileridir ve İslamiyetin özü olan Kur'anı Kerim le hiç ilgisi yoktur... Vardır diye iddia eden dinciler , öncelikle Peygamber Efendimizin Mezhebini söylemek zorundadırlar.... Ben; İstanbul kökenli bir sunniyim...Ne İstanbul'lu olmayı, ne de Sunni olmayı ben seçmedim....Eğer, seçim bana bırakılsaydı........ Hararet hardadır, sacda değil.. Akıl baştadır, tacda değil.. Ne ararsan kendinde ara Kudüs'te,Mekke'de, Hac da değil........... diyen, o mübarek, o ulu yürek, o mükemmel insanın seçtiği yola baş koyardım....Çünkü o yol,Allah'ın gerçek yoluydu ve o yol, Allah'ın en sevgili varlığı insanı, en yücelerde tutan yoldu.. Çünkü, o yolda, gönül kırmak yoktu... Çünkü o yolda, incitmek yoktu serçenin kanadını.. Çünkü o yolda, vurmak yoktu karacanın yavrusunu... Çünkü o yol.....nasıl kıyardı insana.... Ama kıydılar...O yolu bilmeyenler...Allah'ı tanımayanlar...Müslüman maskesi takıpta şeytana tapanlar, kıydılar insanlarımıza....kıydılar evlatlarımıza...kıydılar...ozanlarımıza.... Hem de, inanmadıkları Allah adına kıydılar...bir sazının teline kurban olduğum Canlarımıza kıydılar....... Ve ne acıdır ki, dindar(!) olduklarını iddia eden ve dinci bir partinin en yüksek yerlerine ve Ülke idaresinde söz sahibi olma derecesine yükselenler ; bırakın olanları lanetlemeyi, lanet olasıcalara avukatlık yaptılar....Avukatlık niye yapılır...Müvekkillerim "suçsuz"dur diye....Yani, o canları, o alevi felsefesine gönülden inanmış, yüreğinde insan sevgisinden başka bir şey olmayan o güzel insanları "öldürmek suç değildir" mantığından başka nasıl düşünülür de avukatlık yapılıp,savunulabilir.... Dinci partilere hasbelkader oy vermiş insanları tenzih ederek ve bugün hala o partileri alkışlayanlara sesleniyorum.... Biliyorum ki, sizin yüreğinize vicdan yüktür...Biliyorum ki, sizin yüreğinize, insan sevgisi yüktür...Biliyorum ki, sizin yüreğinize vatan sevgisi yüktür.....Umalım ki ; yüreğinize Allah sevgisi yük olmasın....!!! Vatanını,insanını sevmeyenlerin, vicdanı olmayanların.... Allah sevgisi nasıl olabilir ki...!!! Bugün yüreğimizde közleşmemiş acımızın üzerinden 5480 gün geçti..... 54800 gün geçse, acımız azalır mı ki...!!!! Tüm canlara Allah'tan Rahmet diliyorum...Mekanınız Cennet olsun.... ![]() Konu NURİ BABA tarafından (07-12-2008 Saat 07:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |