![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: antalya
Ruh Halim: | Cinsel organını yedirdiler! Tecavüz ettiği engelli kızın ailesi tecavüzcüye önce cinsel organını kesip yedirdi sonra öldürdü! 11.07.2008 09:43 Kuşadası'nda cesedi bulunan Yaşar Orhan, tecavüz ettiği engelli kızın babası ve yakınları tarafından işkenceyle öldürülmüş. Türkiye hergün yeni bir cinayet haberiyle sarsılıyor. İşlenen cinayetlerin yöntemleri ise tüyler ürpertiyor. Bugün Kuşadası'nda gelen cinayet haberi, tarafların acizliğini de bir kez daha ortaya koydu. Yaşar Orhan, tecavüz ettiği H.C'nin ailesi tarafından işkenceyle öldürüldü. Dağlık bölgede bulunan ceset üzerinde yapılan otopside Orhan'ın cinsel organın kesildiği ve ölmeden önce yedirilmeye çalışıldığı tespit edildi. Kuşadası'nda 7 Haziran'da işkenceyle öldürülerek radyo ve televizyon vericilerinin bulunduğu dağlık bölgeye 2 gün terk edilen minibüs şoförü cinayetiyle ilgilisi 5 kişi gözaltına alındı. Savcılıkta yapılan sorguların ardından bir kişi serbest bırakılırken, 4 kişi ise tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi. Yaşar Orhan'ın, H.C'nin (45) 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı A.C'ye tecavüz edip hamile bıraktığı için öldürüldüğü öğrenildi. Bu arada cinayetin korkunç bir şekilde işlendiği, zanlıların Orhan'ın önce penisini kesip kendisine yedirdikleri, daha sonra öldürdükleri ortaya çıktı. AJANSLAR |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | adam için zerre üzüldüysem namertim hatta memlekette benim istediğim türde cezalandırma sistemine geçmeye başladıkları için mutluyum bile diyebilirim bundan sonraki haberde inşallah bütün kemiklerini kırıp iyileşince bi daha kırarlar ameliyat da ettirmesinler her seferinde biraz daha yamuk kaynasın
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member | ohhhh az bile yapmışlar allahın belası gerizekalı özrlü beyinsiz nolcak keşke öyle yaptıktan sora bileklerini kesip can çekişerek ölmesini izleselerdi engelli birine yapılır mı bu beee hayvan ![]()
__________________ ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK!!!!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Akli Dengesı yerınde Olan bı ınsan Bole bıse Yapmaya kalkısmaz Kalkısmayı bırak aklından bıle gecırmez.Kızın Aılesıne helal olsun dıorum en Dogrusunu yapmışlar : |
| | |