![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | Daha bir yıllık polis bile değil. Teröristlerin 3'ünü de o öldürdü. Onun vücudundan da iki kurşun çıkarıldı. Ama iyileşiyor. İşte o kahraman; İNTERNETHABER ABD Başkonsolosluğundaki saldırıda 3 saldırganı da henüz 1 yıllık bile polis olmayan O. D. (güvenlik nedeniyle adını gizliyoruz) öldürdü. D. şimdi hastanede ve hızla iyileşiyor. 20 METREDEN SİGARA VURUYOR D. tam bir silah tutkunu. 12 yaşından beri en büyük oyuncağı gerçek silahlar... Deyim yerindeyse kurşunu iğnenin deliğinden geçirecek kadar keskin nişancı... Hadi abartmayalım; kendisinin belirtiğine göre 20 metreden bir sigarayı vurabiliyor. O gün de teröristlerle çatışmaya girdiklerinde gözünü kırpmadan üçünü de vurdu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAHA 1 YILLIK BİLE POLİS DEĞİL Merzifon Polis Okulu'ndan geçitğimiz yıl mezun olan D. 15 gün sonra mesleğinde 1 yılı dolduracak. Bacağından ve sol dirseğinden yaralanan D., ambulansla hastaneye sevk edilirken yanındaki arkadaşına sürekli "Dayan yaşayacağız" diye moral veriyordu. KONSOLOSU KABUL ETMEDİ Olmadı, diğer arkadaşı yaşayamadı... Ama D. hızla iyileşiyor. Ancak kendisini ziyaret etmek isteyen ABD Başkonsolosu Sharon Wiener'ı reddetmiş. Hatta ne telefonlarına çıkmış, ne de çiçeklerini kabul etmiş... O.D.'yi bu kadar sinirlendiren ise çatışma esnasında konsolosluk görevlilerinin kendilerine yardım etmemesi. D., "Dün bize yardım etmediler. Biz çatışırken kapıları kilitlediler. Yardım istedim, bana yardım etmediler. Ambulans istedik çağırmadılar." diye tepki gösteriyor. D., çatışmanın uzun sürdüğünü, bu sırada ABD'li güvenlik görevlilerinin içeri saklandığını ve yardım edilmesi durumunda polislerin şehit olmayacağını iddia ediyor. VÜCUDUNDAN İKİ KURŞUN ÇIKARILDI Kolu bandajlı olan O. D'nin vücudundan iki kurşun çıkarıldı. Ayrıca pompalı tüfekten çıkan saçma izleri var. Hızla iyileşen D. koridorda yürümeye başladı. Yanında eşi ile Kırşehir'den gelen annesi ve babası bulunuyor. Bugün kendisini AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ziyaret etti. Yine meslektaşları da gelerek geçmiş olsun temennilerini ilettti. İki yaşında bir çocuğu olan D.'ninmoralinin yerinde olduğu belirtiliyor. internet haber |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |