GeYiK MeRKeZi FoRuMu  
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.

Geri git   GeYiK MeRKeZi FoRuMu > Müzik > Müzik > Haberler

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-31-2008, 03:35 PM   #1 (permalink)
Gold Member

ayşesolmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Halim:
ayşesolmaz - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart gökhan özen"bize aşk lazım"

Genç kızların sevgilisi, müzik dünyasının vazgeçilmez ismi Gökhan Özen hazırladığı birbirinden güzel ve buram buram aşk kokan şarkılarını müzik dinleyicisi ile buluşturmaya hazırlıyor. Ancak öncesinde Gökhan Özen, Türkiye'nin en önemli 17 radyosundan 40 DJ ile bir araya geldi ve muhteşem bir parti düzenledi. Bu partide Gökhan Özen'in merakla beklenen şarkılarını ilk kez DJ' ler dinleyip fikirlerini ünlü sanatçı ile paylaştılar...

"Bize Aşk Lazım" isimli albümünü dinleyen DJ'lerin yorumlarını alan Gökhan Özen, "Profesyonel sanatçılık kariyerimden önce yıllarca radyolarda hayatımı geçirmiş birisi olarak şu anda yaptığım işte de radyo DJ'lerinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Bana kalırsa DJ'ler bu işin merkezi. Bu yüzden şarkılarımı ilk kez onlarla paylaşıp, fikirlerini almak istedim. Bu bir sanatçı olarak çok önemli. Bu fikirlerin hepsini değerlendirmeye aldım" dedi.

Bu buluşmanın kendisine albüm öncesi çok moral verdiğini belirten Gökhan Özen, ilk klip için Murad Küçük ile toplantılara başladığını güzel şarkılar ve klipler ile sevenlerinin karşısında olacağını söyledi. Bu yaz bol bol konser vererek sevenlerinin karşısında olmaya hazırlanan Gökhan Özen, "Sıkı durun bu yaz çok sıcak olacak. 'Bize Aşk Lazım'daki aşk şarkıları ile bir nebze olsun serinleyip unutulmayacak aşklar yaşanacak. Benden söylemesi" diyerek iddiasını ortaya koydu.
Tags: , , ,

Seçenekler
Stil