![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | ![]() Hayranlarının “Disko kraliçesi” adını taktığı Demet Akalın, yeni albümünü çıkarmak için geri sayıma başladı. Merakla beklenen albümünü önümüzdeki günlerde sevenlerine sunacak olan Demet Akalın, imajını da tepeden tırnağa yeniledi. Seçtiği kostümlerden saç ve makyaj şekline kadar pek çok yeniliğe giden Akalın, bu imajın hayranlarının taktığı “Disko kraliçesi” adına daha uygun olduğunu söylüyor. Akalın’ın bir şarkısına ünlü DJ Suat Ateşdağlı remix yaptı. Güzel popçu, hip-hopçu Funky C ile düet yaptığı şarkının ise yaza damga vuracağını söylüyor. Demet Akalın, albümünün kayıtlarını Londra’da Grammy ödüllü Tim Young’la yaptı. Demet Akalın ve yeni albümü ‘Dans Et’ 12 Mart günü müzik marketlerdeki yerini alıyor. Akalın “Dans Et” albümünde son anda bir değişiklik yaptı. 13 rakamının uğursuzluğuna inanan şarkıcı, bu nedenle albümü 13 şarkıyla tamamlamaktan vazgeçip bir parça daha ekledi. ‘Şimdi albüm için her şey hazır. Tanıtım gecesinde sevenlerimle yeni şarkılarımı paylaşmak için sabırsızlanıyorum’ diyen ünlü şarkıcı, tanıtımı 14 Mart gecesi Discorium’da yapacak. Dans Et Albümünde yer alan çalışmalar ise şu şekilde: 1. Dans Et - 04:49 2. Mucize - 04:44 3. Bebek - 04:45 4. Gururum - 05:10 5. Çekilmiyor - 04:16 6. Selam Söyle - 04:40 7. Geç Kalmadın Mı - 04:55 8. Aldatıldım - 05:11 9. Gölge Etme - 03:51 10. Bulamadım - 03:39 11. Kına Yak - 02:57 12. Mucize (Remix) - 04:43 13. Dans Et (Remix) - 06:02 14. İki Kelime - 01:24 walla bazı parçalarını dinledim süper demettende böle bi albüm beklenirdi bence çok başarılı herkeze tavsiye ederim ![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: _İsTaNBuL_
Thanks: 118 Thanked 18 Times in 10 Posts | rapid linkide benden olsun Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] şifre : Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Konu EDA tarafından (03-19-2008 Saat 09:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: akalinin, albumu, cikti, demet, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|