![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL
Thanks: 0 Thanked 1 Times in 1 Posts | Eurovision Şarkı Yarışması'nın resmi sitelerinden www.escnation.com'da düzenlenen; "Eurovision'un en orijinal ve en renkli şarkıları" seçmesinden "şaşırtıcı" bir sonuç çıktı. 30 Avrupa ülkesinin müzik otoriteleri tarafından yapılan seçmede; 2005'te Ukrayna'da Türkiye'yi temsil eden Gülseren'in seslendirdiği "Rimi Rimi Ley" şarkısı birinci oldu... Gülseren; 2005 yılında 13'üncü olan "Rimi Rimi Ley"in "En orijnal ve renkli Eurovision şarkısı" seçilmesi üzerine, mayısta Belgrad'da yapılacak Eurovision Yarışması'na konuk sanatçı olarak davet edilecek. 1968'de İspanya'ya birincilik kazandıran "La La La"nın ikinci olduğu seçmelerin üçüncüsü ise Yunanlı Helena'nın "My Number One" adlı parçası oldu. 2003'te ülkemize birincilik getiren Sertab Erener'in "Everyway That I Can" şarkısı ilk ona girmezken, 2004'te Athena'nın seslendirdiği "For Real" sekizinci sıraya yerleşti. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
Thanks: 11 Thanked 7 Times in 4 Posts | rımı rmı ley zaten ığrenc bı sarkıydı nasıl sectıler anlamıyorum
__________________ âptâLLârLâ TârTışmâyâcâksın y0ksâ Fârkını Kimsé FârkétméyébiLir. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | müzik zevkleri yok ki jüri o sene hangi ülkeyi beğendiyse ona ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bende dinlemiştim cok sacma bulmustum sertap ernerin birinci oldugu sende cok guzel bir parca vardı onu bir turlu bulamadım...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: eurovisionun, leyquot, quotrimi, renkli, rimi, sarkisi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|