![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | 6 yaşındaki Anıl Aşçı, bu yıl okula başlamıştı. Öğretmeni ?Pasif, kendini aşamıyor? diye şikayet etti. Uygulanan zeka testinde IQ?su 190 çıktı, yani o bir dahi? İcadıyla dünyayı ışığa kavuşturan Edison?un geçmişte geri zekalı diye okuldan atılmasının bir benzeri de Türkiye?de yaşandı. 6 yaşındaki Anıl?ı öğretmeni, ?Pasif kendini aşamıyor? diye suçladı. Ailesi çocuğun zekasında bir sorun olup olmadığını öğrenmek için üniversiteye başvurdu? Zeka testinde Anıl?ın IQ?su 190, yani dahi derecesinde çıkınca, bu kez çocuğu okutabilecek okul sorunu ortaya çıktı? Özel okul el uzattı Milli Eğitim Bakanlığı?nın üstün yetenekli çocukları barındıran bir okulu ve bu konuda uzmanlaşmış öğretmenlerinin olmaması nedeniyle aile çaresizlik içinde kıvranmaya başladı. Sonunda Fatih Eğitim Kurumları Özel Avcılar Fatih İlköğretim Okulu?nun Müdürü Hüseyin Ayaz, küçük dahiye sahip çıktı. Anıl?da böylece zekasına uygun eğitim olanağına kavuştu. Şimdi Anıl henüz 2 haftadır devam ettiği okulda çok mutlu? Şimdi çok mutlu Çünkü çok sevdiği futbolu oynayabileceği bir spor salonu, deney yapabileceği laboratuarı olan bir okula kavuşmuş. İlköğretim birinci sınıf öğrencileri için henüz deney programda dahi dahi yokken Anıl, Fen Bilgisi öğretmeninin desteğiyle istediği gibi laboratuarda çalışma yapabiliyor. Sınıf öğretmeni Zeynep Bilgiçli, ?Anıl diğer çocuklardan çok farklı bir öğrenci? Zihinsel kabiliyeti çok yüksek? dedi. Sultan Uçar/Posta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ekim 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | helalll olsunn beaaaa
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | kimbilir garibim turkiyesinde boyle zekalar ne coktur gene anılın sansı varki okumus ama eminmki binlerce okumayan zeki insanlar var turkiyede...ama işte burası turkiye ne yazık...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: cocuk, dahi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|