![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Barış Akarsu'nun ABD karşıtı sözler içeren klibi, terör saldırılarından sonra TV'de izlenme rekoru kırmaya başladı. Barış Akarsu'nun geçen yıl çektiği Amerikan karşıtı sözler ve görüntüler içeren klibi, müzik kanallarında patlama yaptı. "Tepede beyaz bir saray, sarayda soytarı bir kral" sözlerinin yer aldığı ve ABD askerlerinin savaş görüntülerini içeren klip, istek üzerine Kral TV'de günde dört kez yayınlanmaya başladı... Geçen yaz bir trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcının ölümünden sonra albümleri müzik marketlerde yeniden ilgi görmeye ve satmaya başlamıştı. Barış Akarsu'nun sözlerini yazdığı "Kimdir O" adlı şarkının klibi ise son günlerde artan terör saldırılarının ardından sıkça gösterilir oldu. ABD Başkanı Bush'u eleştiren klipte, savaş görüntüleriyle birlikte ABD askerleri görünüyor. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | saol haber için..
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | benim rahmetli barıstan dinlediğim ilk ve sevdiğim paracası kimdir o....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: abd, barisin, karsiti, klibi, kosuyor, rekora |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|