![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | GENELKURMAY’DAN 2. AÇIKLAMA SAAT 16:30 İTİBARİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 32'YE ULAŞTI 21.10.2007 17:41 İşte Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yaptığı günün ikinci açılaması.... "PKK terör örgütü mensuplarınca 21 Ekim 2007 günü Hakkari/Dağlıca'da gerçekleştirilen silahlı saldırı olayı, 23 No.lu Basın Açıklaması ile saat 14.05'den itibaren kamuoyuna duyurulmuş ve bölgede çatışmaların devam ettiği bildirilmiştir. Çatışmalar sonucunda, saat 16.30 itibariyle etkisiz hale getirilen terorist sayısı 32'ye ulaşmıştır. Vuku bulduğunda veya değişiklik olduğunda, gelişmeler kamuoyuna duyurulmaya devam edecektir. Saygı ile duyurulur."
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | şu 32 ınsallah 3200 olur mınımum
__________________ Raks edemedim yine yenildim, aksimi göremedim kör oldum Haksızın vuramadım şakağına, baksın kör gözlerime... |
| | |
![]() |
| Etiketler: dakika, den, olu, sayisi, son, terorist, yukseldi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|