![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Haberler Siyaset, bilişim, ekonomi... Gündem burada atıyor |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | Amerikan CNN İnternational ve İngiliz BBC haber kanalları, daha önce yaptıkları haberlerde olduğu gibi terörist kelimesini kullanmamayı tercih etti. Uluslararası haber ajanslarından Amerikan AP, Fransız AFP ve İngiliz Reuters da, Türk insanının yüreğini yakan teröristler için 'isyancı' demekle yetindi. Çin'in resmi haber ajansı Xinhua ise abonelerine verdiği haberinde, saldırıyı 'Kürt isyancılar' yerine 'PKK üyeleri'nin gerçekleştirdiğini duyurdu. Avrupa'daki medya organları da, haberlerinde PKK'yı terör örgütü olarak görmeme konusunda ısrar ediyor. Avusturya'nın itibarlı gazetelerinden Austria News'in internet sitesinde haber "Kürtler, Türk askerlerini öldürüyor" başlığıyla duyurdu. Hemen hemen bütün yayın organlarında Kürt isyancı tabirinin yanı sıra Kürdistan İşçi Partililer ifadesinin kullanılması da dikkat çekiyor
__________________ dünyanın dört bir yanına kamikaze yaptım çakalların dünyasında ekmeğimi kaptım |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 2 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: u.A. ESKİ AÇIK kalemsiz şair
Thanks: 17 Thanked 313 Times in 150 Posts | kimse türkiyenin yanında değil herkes yanındayız diyor ama herkes karşımızda nedense abd pkk ya karşı size yardım ederim diyor icraat yok zaten kendi beslediği şeyi neden yok etsin
__________________ dünyanın dört bir yanına kamikaze yaptım çakalların dünyasında ekmeğimi kaptım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 5 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | ABD bize bir yandan yardım kapısı açarken dier yandan da elimizi kolumuzu bağlıyor.Neden ABD bi çıkarı olmasa kapı açarmıydı sizce? ayrıca şunu ii bilmeliyiz ki:"TÜRKE TÜRKTEN BAŞKA DOST YOKTUR" bu dünya da. bunu şu an içinde bulundumuz durumda daha ii anlamış olmamıs lazım bence... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Çünkü türkiye yapılanları çok kolay unutuyor. Diger ülkeler yapılanları unutmuyor. Unutulmaması içinde bu olayların isimlerini sokaklara veriyor. Her gecen bunu hatırlasın diye ama türkiyede yok.
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 5 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: kayseri
Ruh Halim: | bence türkiye'nin izlemiş olduu politika şudur:türkiyenin gündemini sürekli deiştirme politikasıdır.Halk her ne kadar unutmamak için dirense de her geçen gün gündem deiştirilio.Ama halk unutmuyo sadece b,linçaltına atıo bunları.Ama idrak edilemeyen tek nokta bana göre bu politika ülkemizi her geçen gün kötüye ve kayıplara götürüo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | belki beddua edio gibi olucam ama umarım birgün kim terörist kim isyancı anlarlar aynı 11 eylülde özgürlük savaşçılarının nedense birden bire terörist ilan edilmesi gibi |
| | |
![]() |
| Etiketler: basini, diyemiyor, dunya, terorist |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|