![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketimiz: kim olsun ?? | |||
| shancy | | 2 | 8.33% |
| grasorn | | 1 | 4.17% |
| RoseBud | | 1 | 4.17% |
| jamjit | | 6 | 25.00% |
| ercan96 | | 4 | 16.67% |
| TeTu | | 1 | 4.17% |
| kimsin_sen | | 5 | 20.83% |
| ksk_seyma | | 1 | 4.17% |
| mesutt | | 3 | 12.50% |
| leventmersin | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | bu anketi her hafta düzenleip çöpe atmak baya bi koycak bana ama napalım herşey sizler için kim olsun bakalım haftaya beni seçeni mıhlarım henüz kendimi hazır hissetmiorum neyse bilinmeyenleri seçersek daha ii olur da tanırız dimi kendimide eklemedimki ilk hafta modu yaptık 2. hafta admin olmasın![]() eveett gelsin oylar ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | beni koyun izlenme reytingleri kırarız ilmi bilimin şahsı gerçeklerinin parantezli ve = olarak yamacın değerlendirilmesini sunacam şaka lan şaka reytingleri patlatacak bir süpürüzüm var
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | ben anlamadım bunu nasıl oluyo??? ![]() özür dilerim tanıtımı okumamıştım çok pardon ii o zamn oy veriyim(tavsiyemdir en nefret ettiiniz kişiye oy verin )ttüühh ya mobimag aplazım yok nefret ettiimden deil ayın üyesi oluyo ya sürekli ondan yanlış anlamayın nese birine verelim bari öölle nafret ettiim biride yokki öle birine verem işte verdim oyumu yanlış anlamayın nefret etmiyolum sitede kimseden(nedense içime banlancakmışım gibi bi his doğduKonu TeTu tarafından (10-24-2007 Saat 10:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | çekimser ![]() peki hafta bitiminde eski haftanın konuğunun konusu kilitlenecek mi yoksa duracak mı öyle ? soruları gördüm de vazgeçtim seçmeyin beni. Kendimi bu kadar iyi tanımıyorum ben ![]()
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Jamjit tarafından (10-25-2007 Saat 01:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | bana oy yok mu
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| |
![]() |
| Tags: dahaki, haftaya, kim, konugumuz, olsun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|