![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #23 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 28 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: türkiyenin çatısı:D
Ruh Halim: | ben de bi şebo hayranı olarak teşekkür ediyorumm ![]() ![]() bu ülkenin en iyi rockçıları arasında şebo(ogün,hayko,emre,duman,bulutsuzluk özlemi...) saymadığım rockçı kalmadı ama neyseee Konu Jamjit tarafından (16 Eylül 2008 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 7 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | şebo gercekten işinn hakkını veriyor sil bastanı cooook seviyorum..
__________________ herkes kendi mutlulugunun mimarıdır.. ![]() 1-istemek.. 2-evrenin cevap vermesi.. 3-aynı hatta bulusmak.. 4-hayal etmek.. 5-şükretmek.. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: BURSA
Ruh Halim: | Şebo 1 numara... onu dinlerken transa geçiyorum.. sanki damarlarımda akıyor!!! yakında ameliyat olucam.. o zamana yeni albüm çıkarsa onu dinlerken çok çabuk iyileşicem demektir... ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 28 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: türkiyenin çatısı:D
Ruh Halim: | 0nu séfméyén öLsün az séfén hasTa 0Lsun..
__________________ DÜN DOĞMU$ ßİR ߀߀Ѐ ßİL€ GİR€ßİL€N MİKROP Mİ$@Lİ İÇİMİZD€ H€M qÖTÜ W@R H€M İYİ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Senior Member | yaa kadın damardan giriyor ya efkarlı olduğumda da mutlu olduğumdada anlıo sanki beni canımm benim iyiki varsın bu arada en sevdiğim şarkısı babam oğlum tam benlik xD
__________________ ●●●CéNNét yaNıy0R qözLérimizDe Bizse duRuy0Ruz öyLeCe.. éLimizdEkİ kanLaR şarap olunca kuRBan 0Lmayı isTiy0Ruz...... .●●● |
| | |
![]() |
| Etiketler: ferah, sebnem, seboo |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|