![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #32 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 26 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: kayseri
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Sago nun fars dili ve edebiyatı okumasından dolayı arkadaşlarının koyduğu lakaptır.sonradan bu lakabı şarkılarındada kullanmaya baslamıstır.ve aynı zamanda kaf kef fars edebiyatında piramitleri yapan işçiler anlamına gelmektedir
__________________ Ey akıl, nasıl da delinmez küfen? Ebedi oluşun urbası kefen! Kursa da boşluğa asma köprü, fen, Allah derim, başka hiçbir şey demem! |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Super Moderator | Alıntı:
arapçada iki harf K yi simgeleyen Kajmer ve Kolera diyenler var sonra da kaf dağının kefeni kaf dağı uzaklığı kefen de ölümü simgeler diye biliyorum...
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 4 Ekim 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | eskiden ben çok dinlerdim sagopayı hatta tam bi kajmerfancıydım lirikal dehasına hayrandım ancak sagopa değişti. öncelikle eskisi kadar kaliteli lirikler yazamıyor ayrıca eskiden de o müthiş sözlerin bir çoğunun (Ç)alıntı olduğunu öğrendim. ayrıca sagopanın tarzı rap ve müzik dışına çıkıp haşa dini müziğe karıştırdı ki bence bu çok saçma inanç bir yaşam hatta yaşam amacıdır müzik ise sadece eğlencedir ve öyle kalmalıdır. o nedenle artık eskisi gibi sevmiyorum ve dinlemiyorum |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 23 Ekim 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | alakasi yok.. eger dun gece cnn turk'te yayinlanan "nasi yani" isimli programiz izlediysen yanildigini anlamissindir.. beyazit ozturk'e konuk olan sagopa ile mukemmel bi soylesi oldu dun aksam.. zekasina hayran oldugum bi sanatcidir ![]()
__________________ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 29 Ekim 2008 Bulunduğu yer: bilmem:s
Ruh Halim: | evet "nası yani"programında söylemişti sagopa kajmerin ne olduğunu:mısır piramitlerinden birisinin adı sagopaymış bu piramiti bulanın adıda kajmermiş sonra da sagopa kajmer olmuş ![]() ![]() ![]()
__________________ Anything than to be alone... |
| | |
![]() |
| Etiketler: kajmer, sagopa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|