![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #23 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 9 Ekim 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | valla ben ortaokuldayken sırf arkadaş ortamı için gidiyodum lisedeykende çok sıkı oldu tabi dersler sonra polislik falan derken öle öle geçti zaman... ama hep arkadaş ortamı için gitmişimdir okulda.ama aynı zmandada derslerimlede ilgilenirdim tabiki
__________________ en büyük aşkımdın ama şimdi nefretimsin çık git ve bir daha sakın girme hayatıma ruhumdan kırıntın bile kalmasın!!!!!!!!! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 13 Haziran 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | valla hepsi doru bi bakıma ama zorla gitmiyorum zaten kız lisesinde okuyorum rahatım ![]()
__________________ Takarsın şeyleri bazı dünya böyle sen ol razı |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: cehennet
Ruh Halim: | bn 4.snıfa kadar m*l m*l okumak için gidiodum 5 de arkadaş ortamı için 6.7.ve 8.snıfta (simdi yani) hocalarla polimiğe girmek en başta hepsi için giderdim(gidiyorumda ) |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 4 Ekim 2008 Bulunduğu yer: k.maraş
Ruh Halim: | çok doğru hepsi de ![]() ![]() ![]()
__________________ SuskunLuGum AsaL£timĐendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!.. |
| | |