![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ege'nin incisi;)
Ruh Halim: | DOKTOR oglum ile su anda ismini dahi hatırlamadıgım UCUZ GÖRÜNÜSLÜ ADİ SEY'in Dügünlerine davetli oldugunuzu üzülerek bildiririm.. Ailemizin tarihinde meydana gelen bu en büyük felaket 8 eylül cumartesi günü aksam saat 9'da gerceklesecek... Ve hiç süphesiz bosanma ile sonuclanacaktır.. Insallah fazla gecikilmeden nikahı iptal ettirmek mümkün olabilir. Bu yürekler yakan-içler acısı-düş kırıklıgı törenini aksam yemegi takip edecektir.. Yemekte sadece kuruyemis sunulacaktır,cünkü ismi lazım degil gelinin alerjisi var!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | nasıl bir davetiye olmus yaw bu gercekmi şimdi cok acayip olmus...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | sanmıyorm ben bölr bi davetye olsun
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | dettt ![]() ![]() alerjisi varmış işte düşünceli kayınpeder ve kayınvalide ![]() Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |