![]() |
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | kupe mi takiyosun sen ? (dikiz aynasindan zorlukla goruyor) - ha evet - baban kizmiyor mu ? - yok kizmiyor - benim oglan yapicak bi tarafina sokarim o kupeyi.. - hmm ben sagda iniyim -niye takıyon o küpeyi yegenim? -abi yavuz sultan selim de takıyomuş ne olcek? -yavuz sultan selim hazretleri o küpeyi allahın kölesi oldu unu göstermek için takıyodu lan hem o ne ööle uzun saçlar? -abi **********in de saçl....(çotaaaa) -sus lan i. topunuzun .... -niye takıyorsun evladım o küpeyi? -seviyorum. -ben sevmiyorum. -ee? -anlayamıyorum. kadınları anlarım ama erkekler niye bu ihtiyacı duysunlar ki? beğenmiyor kimse. -başkalarına değil ki kendime. -vallahi bende hep şey imajı..ehm..ehhehe...yani erkek değil de... -iyi günler. - o küpeyi neden takıyon ye enim? - ya amca böle daha bi trendy oluorum, alemlere akıyorum, böle şıngırlı mıngırlı, yeni moda. - aa kız mısın sen evladım? görememişim pardon. - ay o ne demek kız oğlan kızım ben gözünü oyarım. çek kenara inicem. imdat. -o küpeyi niye takıyon yi enim -bozuk balansı topluyo dayı.. -nası yani? -takmazsam yürürken sağa çekiyo bünye |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | guzeldi....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | millete ne ki bn erkek olsam bnde takardım çok güzel duruyo bazılarında ama bazıları manyak bşekilde komik olyo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |