![]() |
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Banlılardan Adminlere Sitem -admin oldum dememeli, ne olacam demeli... admin oldum diye sevinme, banlandım diye yerinme... gün olur devran döner, o değnek bize de geçer... post'larımı beğenmediler, sen banlısın dediler... banlı dediler vermediler... ne admin anladı beni ne de sen, oysa ne çok sevmiştim ikinizi, bilsen.. admin olmuşsun ,ama adam olamamışsın... üyeydim mod oldum, admine kızdım kovuldum... bu post'lar alın teri, silenler miras7 moddan büyük admin var adminliğin şanı var fazla gerinme admin senden büyük Allah var.. banlıysam günahım ne? ulan ben bunu gerçek hayatta gördüm, hiç de karizma falan değil... o şimdi banlı... beni bi tek o anladı, o da hemen banladı... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | çooooq güldüm züperler hepsinde "beni bi tek o anladı oda hemen banladı" bugi öpim seni burdan şap şup![]()
__________________ Sen köpek gibi seversin, o, belediye gibi zehirler. Konu MaN/Yaq tarafından (07-16-2008 Saat 10:24 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | :dd:d:d:d:d::dd:d:d:d:d
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | hehe ![]() ![]() sevindim beğendiğinize ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: RepubLic oF teXas!(:
Ruh Halim: | o şimdi banlı
__________________ Hayatına anlam yüklüyor. Loading ıııııııı[]ıııııııııııı%52 ![]() qiDen qiTSin ツZツLme... yaNqınLarDa SöNeR... |
| | |