![]() |
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | -------------------------------------------------------------------------------- Kiz: (beni mi dusunuyor acaba) Erkek: (himmm...s uperman le orumcek adam kavga etse kim kazanir acaba ) Kiz: (sorsam mi ki acaba ne dusunuyor sun diye) Erkek: (superman ucabiliyo r.. .orumcek adamin da elinden iplikler cikiyor.. ..acaba orumcekle rin neresinde n cikiyordu r o iplikler) Kiz: (dur sorucam simdi.... ayyy bana bakti hihihi) Erkek: (buna sorsam bilir mi ki acaba.... yok be nereden bilicek ki) Kiz: (nasil yakaladim ama kacamak bakisini) Erkek: (superman in baska gucleri de var...ama en onemlisi ucmasi bence...o rumcek adam ucamiyo ama iplikleri yle tarzan gibi heryere atlayabil iyor. ...peki ya colde karsilasi rlarsa, o zaman nereye tutturaca k o iplikleri ... ) Kiz: (baksana nasil da beni dusunup duruyo... kesin beni seviyo bu cocuk) Erkek: (yok yok...sup erman orumcek adami yener...e minim. ..orumcek de neymis... .superman ucuyo ucuyoooo. ... gerci babama sorsan o ikisini de yener) Kiz: (simdi sorucam, bakalim soyleyece k mi beni dusundugu nu) Erkek: (dur bi de suna sorim bakalim o ne diycek) Kiz: ne dusunuyos un Erkek: seyyy...b isey sorucam sana... Kiz: (allahim ne sorucak acaba...."benimle evlenir misin " olmasin sakin...h ihihi) ...sor Erkek: tamam soruyorum ... .sence superman mi daha guclu yoksa orumcek adam mi Kiz: neee Erkek: diyorum ki, superman le orumcek adam kavga etse hangisi dover Kiz: (hey allahim yaaaa...b en sana gosteriri m simdi kimin kimi dovecegin i) Erkek: ahhh...no ldu ki...niye kafama vurdun
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Alıntı:
ay öldüm cici
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | di mii çatlak çocuk mahvetmiş kızın hayallerini yazık ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |