![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | _ISPANAKLA KOCA TESTİ_ Kadın aksam isten cıkar cocugu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Kostura kostura eve döner Cocugun elini yüzünü yıkar Kendi üstünü degistirir Mutfaġa kosar Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocugun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir. Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOGURT ALMAYI UNUTMUSTUR! Yogurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar. Kocadan Kocaya degisen cevaplar: 1) Ben geç gelecegim. Toplantım var Yogurtsuz yiyin ( laçkalasmıs koca) 2) Ben geç gelecegim üzgünüm tühhhhhh simdi ıspanak da yogurtsuz olmaz ki E yogurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz Mazallah daglara taslara isten atılma sebebim olur sonra yogurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..) 3)Aradıgınız numaraya su anda ulasılamıyor........(İste bu aldatan koca) 4) Mendebur kadın ıspanagı aldın da yogurdu niye almadın! ('kazma' tipi koca) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sıgır olduk ('kalas' tipi koca) 6) Tamam alırım (monotonlasmıs koca) 7) tamam alırım baska bisey lazım mı? ( Normal koca) 8)Tamam hayatım alırım baska bi istegin var mı? ( Olması gereken koca) 9) amannn ıspanakla mı ugrastın? Yapmadıysan bırak ya dısardan söyleyelim ya da dısarda yiyelim (Süper koca)
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | olması gereken koca lütfen ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: RepubLic oF teXas!(:
Ruh Halim: | süper kocaa
__________________ İçim rahaT! Biraz yorgunum SadeCe... HayaTıma gireN herkeSe Ve yaşanmıŞ herŞeye... TeşekkürLer! BüyüyoRum SizinLe... |
| | |