![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... Ayrı yataklarda yatarız... Onunki izmir'de, benimki istanbul'da... Karımı her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüş yolunu bulur... Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim... Her zaman elele tutuşuruz... Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar... Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var... Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım... Şunu her zaman hatırlayın... Evlilik boşanmanın birinci nedeni... İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor... Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... Son kavgamız benim suçumdu... Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | istatiksel olarak lı kısım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | süpermiş yaa. 100 de 100 bosanma sebebi ewlilik gayet gü<zelll ![]()
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Antalya/MANAVGAT(çok az kaldı)
Ruh Halim: | Hey anam mutluluğun sırrını arıyo ![]() ![]() ![]()
__________________ HAKSIZLIĞIDA KOYDUM BAVULA , YALNIZLIĞIDA ALDIM YANIMA TEŞEKKÜR ETTİM HERŞEY ADINA ... |
| | |