![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Canım işe geç kalacaksın uyan artık, - Hangi iş? Kovuldumy a dün - Aa unutmuşum. O zaman Allah"ın cezası camış gibi uyuyacağına kalkda iş bul - Lööyynn geliyo beş parmak - Sus körolacasıca kırmiyim kafanı - Tamam aşkım, ehe ------------------------------------------------------------- Oğlum kalk okula geç kalacaksın - Hanım ne okulu yav, hem bizim çocuğumuz yokki - Aa rüyaymış, neyse oda sorunmu yaparız bitane - Yumruğu görüyonmu yumruğu ......... ......... ......... ......... ... - Oğlum uyan okula geç kalacan - ......... - Kalksana oğlum - Hırrrrr! - Aa yatakları karıştırdım sen uyu Bobi. Gözlükleri taksam iyi olacak ......... ......... ......... ......... ... - Hayatım uyan işe geç kalacan - Hımff tamam ya - Sen kimsin lan - Eee. ben Yataştan geliyorum, yatakda problem varmışda, yayları kontrol ediyodum - Neden çıplaksın lan sen, yoksa - Yok düşündüğünüz gibi değil. Yaylar çok hassas elbise zavar vermesin diye şey ettiydim ......... ......... ......... ......... ... - Kocacım saat 06.30 hadi kalk işe geç kalacan - Böhhüüü - Aa neden ağlıyon, ne oldu - Böhhüüeaaa - Anaa bugün pazar günüydü dimi. Neyse uyu o zaman - BÖÖHHHÜÜEÜEAAAAA - Ne kadar hayvansın Namık, a bide kussaydın - ......... ......... ......... ......... ... - Oğlum kalk geç oldu okula geç kalcan - Ya anne bugün pazar yaaaa - Olsun kalk, sen anca gidersin yarına kadar - ühü ......... ......... ......... ......... ... - Canım kalk bak işe geç kalacaksın - ......... .. - Şşt uyansana - ......... .. - Hey,, aa nerede bu ya, bi de not bırakmış Süzük karıcım yine yanındamıyım diye bakmadan beni uyandırmaya çalıştığına eminim. ......... ......... ......... ........ -oglum hadi uy....!!!! +anne banyodayım cansu ararsa yarım saate kdr cıkıor ewden de -way camışşş bi defada ders için erken kalk beah |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | komik ama ben gulemedim yaw...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ehehe ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |