![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Seni RAM'inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Seni ilk gördüğüm anda FORMAT'landım. Bana öyle bir SİSTEM transfer ettin ki, hiçbir KOMUT artık beni senden ayıramaz. Seninle ÇOKLU ORTAMLAR da dahil her ortamda mutlu olabiliriz. Senin MEGAHERTZ'in beni de ateşliyor. Bakışların beni derinden SCAN ediyor. sana söz veriyorum, evleninceye kadar sana hiçbir şey INSERT etmeyeceğim. Evlilik öncesi DR.NORTON'dan randevu aldım, ikimizde usulen VIRUS taramasından geçeceğiz. Ama hiç merak etme, bugüne kadar bilmediğim SOFTWARE'lerle hiçbir ilişkim olmadı. Senin için HARDWARE'i taş gibi diyorlar. Ancak benim için SOFTWARE güzelliği HARDWARE güzelliğinden önce gelir. Seninle çok DVD'ler seyredeceğiz. Sana evlilik hediyesi olarak 24 hızlı REWRITABLE DVD alacağım. Pembe SLOT'lu kasamızda nurtopu gibi HARD DISK'lerimiz olacak. Tatillerimizde birer WINDOWS GEZGİNİ olacağız ve sonra ver elini INTERNET. kendime o kadar iyi bakacağım ki, kısa sürede karşına 21 INCH PLAZMA MONİTÖR gibi çıkacağım. Akşamları dizlerine bir LAPTOP gibi yatacağım. Asla UYKU MODU'na geçmeyeceğim ve sabahlara kadar DOWNLOAD yapacağız. Ancak başlangıçta senden SCREEN SAVER filan anlarsın ya biraz dikkatli olmanı istiyorum. Salonumuzun baş köşesine babamın 10 MEGABAYT'lık külüstürünü ve yanına da 5.25'lik DİSKET'lerini koyacağım. Bilirsin şark köşelerini severim. O biçim nostalji olacak. Bu arada, o seni istemeye anasını gönderen herifin sitesini cr*ck ettim, anasını da h*ck edeceğim. Ben geleneklere sadığımdır sevgilim. TV KARTI'nı kız tarafı alırmış. Seni çeyiz sandığındaki büyük emeklerle doldurduğun CD-ROM'larla bekliyorum. Ben de sana AMAZON.COM'dan pırlanta yüzük siparişi verdim. Nikahımızda da REAL PLAYER çalacak. HOME PAGE'indekilere çok selam. Senin her BAYT'ını öpüyorum.
__________________ --akçay-- |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | rosen cok guzel anlatılmıs ama sanırım konu tekrarı olmus...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: ask, bir, mektubu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|