![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ---
Ruh Halim: | Sagopanın Dissini dinlemeyenler burda yazılanlardan hiç bişey anlamayacaklardır.Boşa okumasınlar Ayrıca parçayıda açın dinleyin mümkünse ![]() Kanky-C :Abi Sagopa bizim disse cevap göndermiş. Kanky-C :Abi 23 dakka 45 saniye parçanın uzunluğu Ceza: One lan.23 dakka ne yazmış bu Allah'ın Sagosu CEza: Aç dinleyelim. Ceza: Olum bu bizim neyim varki intro be neyse dur Kanky-C :Abi senin göbek adın dilavermi? Ceza: Yok olm sallamış işte Kanky-C :Abi bu sana benzeyen coni maykıl kim Ceza: kes len Kanky-C :Harbi abi sen tilkiyi niye sattın. Ceza: O beni sattı askere gitme dedim ben kaçtım o gitti Kanky-C :Ağlama abi rap hayatın bitsede ben yanındayım Ceza-: Allah razı olsun Kanky-C : Sen askere niye gitmedin abi Ceza-: Çürük yazdılar olum Kanky-c : Nereye abi Ceza: Şu an üzerinde oturoyurm Kanky-C : Yapma ya geçmiş olsun tecavüzmü mü ![]() Ceza: Senin sülalene diss atarım.Kıl dönmesi vardı Kanky-C :Tamam abi kızma sorry Ceza: Ne bakıyorsun olm Kanky-c :Abi diyorya Sago kendine kötü gözlerle bak diye bende kötü bir gözle bakıyorum sana Ceza: Dissecem şimdi seni Ayben: Selam Kanky-C : selam abla Sagopa parçasında senden de bahsetmiş Ayben:Hadi ya meşhur oldum desene Kanky-C : Valla öyle Kanky-C :Abi sana yalaka dedi Ceza: Duydum Ayben:Terbiyesiz Kanky-C:İmam nikahımı yaptın abi sen bu devirde varmı öyle saf kız Ceza: Saf ve temizdir benim karım. Kanky-C:Ondan senle birlikte ehueeuheuhe Ceza:Fak! Kanky-C: ... Kanky-C: Abi Adamın Allah'ına küfür mü ettin Ceza: Ağzımdan kaçtı. Kanky-C: Abi kara saplı falan ne iş Ceza: Şeker olm şeker tadı çok güzel Şok şeker Kanky-c: Anladım abi Kanky-C: Şu albüm kapaklarına bi bakıyım ben..Valla sagopa yazıyor abi doğru söylemiş adam. Ceza: Parasını verdikde yaptırdık olm. Kanky-C:tabi abi tabi Kanky-C:Ya evet abi niye testislerini tutuyon televizyonda kaşıntı felan varmı ya Vitesmi değiştiriyon Yoksa azıyonmu ehueuheuheu Ceza: Stil olm o kimse anlamaz benden başka CEza:Nere gidiyosun len Kanky-C:Şeker almaya gidiyorum abi Rapi şaha kaldırmak için Ceza:Otur len yerine.Manyak herif Kanky-C:Ne dersin abi yazalım bi Diss Ceza: duymuyonmu adam ne diyo.Bir diss daha atarsak bu sefer 1 saatlik parça yapar İşin yoksa ordaki cümleleri çöz Kanky-C : Evet abi çok derin anlamlarla bindirmiş sana Ceza : Bende sana bindirecem şimdi Kanky-C: Ceza: Bu dissten feyz almak lazım. Kanky-c : Aynen abi çok ders var burda Ceza: Aha buldum Kanky-c : NEyi buldun abi.Roccoları nereye sakladığınımı Ceza:Hayır.Yeni parçamın ismini buldum Feyz Al Kanky-C:Abi süpersin ya brawo Ceza: Öyleyim tabi.Ben stüdyoya gidiyorum gelsene Kanky-c: Yok abi ben şu Sagopanın Dissi bidaha dinleyim gelirim. CEza: :@ Konu s4g0k4fk3f tarafından (06-29-2008 Saat 11:50 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | funky c değil miydi o ya kanki nerden çıktı ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Super Moderator | şarkının adını söyle kaale alalım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: ayben, ceza, disstortion, duyan, epyi, kanky |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|