![]() |
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | !!!MERAKINA MAĞLUP OLDUN!!!! İnsanların meraklarını ölçmek için yaptım bu konunun okunma sayısını takip ederek sizde forumun merakıyla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz... Hatta cevapta yazabilirsiniz... ![]()
__________________ nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem...! |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | tıkladım çünkü s.mod um ve forumdaki olayları takip etmek görevim ve her mesaj yazıldığında bi daha tıklayacam ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | sen bu foruma geleli 1 hafta oldu ben 1 yıldır buradayım böyle şaşırtmacaları çok gördüm neyle karşılacağımı bile bile giriyorum ama konu tekrarı değil bu iyi bişey ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Tags: cunku, ediyorsun, merak, tiklayacaksin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|