![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Yôqum
Ruh Halim: | Evet forum hayatı gerçek hayatla karıştırılınca neler oluyor: *Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne. *Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et. *Fotoğraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika. *Birine beğendiği bir şey verilince: -Repi hakettin. *Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni repe boğarım. *Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum. *Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim. *Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi. *Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum. *Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.
__________________ pâTakqLa RuHumuN kqâRamsâr çocukqLâRıNı aL £Linden $£kqerLi eLmâLârıNı ! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
![]() |
| Tags: fanatiklerinin, forum, hayati |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|