![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | kadın : hayatım bak şuradaki simit satan çocuk dürüm yiyerek karnını doyuruyor, adam: iyi ne var bunda ? kadın: ne var bunda olur mu sevgilim çocuk simit satıyor ama, adam: yani ? kadın: off !.. çocuk simit yese ya adam: iyide çocuk simit satıyor yani simit yemeği senin kadar cazip bulmuyor olabilir, kadın: tamam ama ben simit yemem ki adam: bak işte belki çocukta sevmiyorsa o yüzden dürüm yiyordur. kadın: ama sevmediği bir işi mi yapıyor çocuk adam: bilmem kadın: ne demek bilmem yani insan sevmediği şeylere neden tahammül etsin ki ? adam: bilmem kadın: peki senin sevmediğin halde tahammül ettiğin şeyler var mı ? adam: bilmem kadın: neden cevap vermedin ? adam: yoktur herhalde kadın: nasıl yoktur olması lazım ama adam: yok ya allah allah sıktı bu muhabbet kadın: bak varmış işte adam: ne varmış kadın: tahammül ettiğin adam: neymiş o ? kadın: ben adam: bunu nerden çıkardın şimdi kadın: benimle konuşmak istemiyorsun baksana adam: hayır hayatım ben seninle konuşmayı istiyorum fakat bu tür konuları değil kadın: ama ben bu tür konularda konuşmak istiyorum. adam: peki konuşalım o zaman kadın: ama o zaman sen sevmediğin bir konu hakkında konuşacaksın adam: eee kadın: ben sana zorla bişey yaptırmak istemiyorum ki adam: yani kadın: off çok duygusuzsun adam: bunu nerden çıkardın şimdi kadın: seninle hiç konuşulmuyor. adam: konuş bitanem ben seni dinliyorum. kadın: baksana çocuk sevmediği halde simit satıyor ve sen bu konuda duyarsız kalıyorsun. adam: iyi ama bu çocuğun simit sevmediğini nerden çıkardın. kadın: sen söyledin, bana yalan mı söyledin yani, adam: bitanem mesela dedim çocuk sevmiyor o yüzden dürüm yiyor demek istedim. kadın: ya yanılıyorsan ? adam: hımm. o zaman başka bir seçenek daha üreteyim; her gün simit yemekten artık simitten bıkmış o yüzden bu gün bir değişiklik yapayım demiş ve dürüm yemeğe karar vermiş, almış yiyor nasıl ? kadın: (ağlamaya başlar) adam: ah benim duygulu sevgilim (kadına sarılır) kadın: çek ellerimi üzerimden adam: (dumur) ne oldu şimdi kadın: hani hayatta benden başkasını gözün görmüyordu adam: evet bitanem tek aşkım sensin kadın: yalancı benden bıkıp beni aldatacaksın sen adam: ne !.. kadın: evet aldatacaksın, beni sevmiyorsun sen adam: aldatacak mıyım seni, ne o vahi mi geldi ? kadın: benimle dalga geçme adam: ne dalgası ya sil şu göz yaşlarını kadın: sen beni aldatacaksın. adam: bi saniye şimdi bunu nerden çıkardın yine kadın: “yine” mi ? “yine” çok güzel konuşmuyorum seninle adam: hayda !. ne dedim şimdi ben kadın: sen bana artık tahammül edemiyorsun, bende sıkıldın ilk fırsatta beni aldatacaksın adam: kim söyledi bunları kadın: kimse söylemedi ben biliyorum. adam: bitanem allah aşkına sakin ol, kadın: hayır ben gayet sakinim adam: iyide ağlıyorsun kadın: ağlamıyorum adam: gözlerin yaşlı ama kadın: ha şimdide yalancı mı oldum adam: hayır bitanem yalancı değilsin biraz sakinleşmeye ihtiyacın var kadın: evet bir süre görüşmemeyi bende düşünüyorum adam: iyide ben böyle bişey demedim ki kadın: dedin adam: ne zaman dedim kadın: beni aldatacağını söyledikten sonra adam: seni aldatacağımı mı? söyledim, ne zaman kadın: az önce adam: söylemedim kadın: bak bana yine yalancı dedin adam: demedim kadın: ha ben uyduruyorum yani adam: bitanem ben sana seni aldatacağım mı dedim kadın: evet hatta seninle uzun müddet ilişki yaşadığım için arada bir başka ilişkiler yaşamak istiyorum dedin adam: ben kadın: evet sen adam: ne zaman kadın: az önce seninle bir müddet görüşmeyelim demeden önce adam: seninle görüşmeyelim demi dedim ? kadın: benimle dalga mı geçiyorsun adam: sen benimle mi konuşuyorsun kadın: bilmem sen orada mısın adam: evet peki ya sen kadın: gitmemi mi istiyorsun şimdi de adam: yeter! ama anlat şu olayı bana baştan sona. kadın: bana bunu damı yapacaktın adam: neyi kadın: bana ilk kez bağırdın. adam: özür dilerim kadın: haklıymışım baksana adam: hangi konuda kadın: benden sıkıldığın konusunda adam: hayır bitanem kadın: yalan söyleme bana gizleyemezsin adam: bitanem şu dünyada sevdiğim tek varlık sensin kadın: yalancısın sen adam: yok bitanem yalan falan söylemiyorum, kafam çok karıştı simitçi çocuğun yediği dürümden konuşuyorduk biz en son sonra sen ağlamaya başladın buna anlam veremediğim için bocaladım sadece. kadın: tamam hala o muhabbeti konuşuyoruz. adam: iyide çocuğun elindeki dürümden mi çıkardın benim seni aldatacağımı kadın: evet ne var bunda adam: nasıl yani kadın: sen bana dedin ki çocuk simit yemekten bıkmış o yüzden dürüm yiyor. adam: evet kadın: hani üç yıl önce tatildeyken fırından simit alıp gelmiştin de bana sen dünyanın en güzel çıtır simitisin demiştin. adam: 3 yıl önce kadın: hani antalya ya tatildeyken adam: balayındayken kadın: evet adam: ee kadın: ne ee si adam: seni dinliyorum. kadın: tamam işte adam: ne tamam kadın: sen beni aldatacaksın adam: simitle mi ? kadın: hayır dürümle, kimse artık o dürüm hanımefendi adam: iyide sen benim hala çıtır simidimsin kadın: yok ! sen simit yemeden bıkacaksın gidip dürüm yiyeceksin adam: yok öyle bir şey kadın: var kendin söyledin , simitçi çocuk simit yemekten bıkmış dedin adam: tamam hayatım çocuk bıkmış dedim ben bıktım demedim ki kadın: olsun bütün erkekler aynısınız siz. adam: ya yapma bitanem bir simitçiyle beni bir mi tutuyorsun kadın: bak hayatım kimsenin mesleğini küçümseme, çocuk sevmediği halde simit satıp evine ekmek parası götüren bir çocuğu küçümseyecek kadar da duygusuzmuşsun adam: küçümsemedim. kadın: küçümsedin adam: gel gidiyoruz kadın: nereye adam: simitçinin yanına kadın: neden adam: ona soralım bakalım simit yerine neden dürüm yiyip benim keyfimi kaçırıyor. kadın: tamam geliyorum çekiştirme adam: ah işte geldik ama az önceki çocuk değil ki bu kadın: gitmiştir herhalde gel geri dönelim sen haklıydın bitanem ben fazla abarttım adam: yok soracam o çocuk nerde diye adam: ha işte adam: selamın aleyküm kardeş kolay gelsin simitçi: aleyküm selam abi hoş geldin kaç tane abi adam: ne kaç tane simitçi: simit , poacam kalmadı abi adam: ha yok kardeş bişi soracam sana simitçi: pardon abi ben seni müşteri sanmıştım adam: az evvel burada başka bir arkadaş duruyordu onu arıyoruz da simitçi: cüneyt mi abi adam: yok ismini bilmiyorum elinde dürüm vardı simitçi: tamam cüneyt karşıki dürümcünün kalfası adam: dürümcünün kalfası mı , iyide senin tezgahın başındaydı simitçi: abi ben lavaboya kadar gittiydim de ona rica ettiydim beş dakka göz kulak olsun diye oda öğle yemeğini yiyordu da adam: yani o simitçi değil. simitçi: yok abi dürümcünün kalfası bi kusur mu işledi abi adam: yok canım bişi soracaktım da neyse sağol kardeş hayırlı işler. (tezgahın yanından uzaklaşır) simitçi: (bakakalır) adam: gördün mü ? bak çocuk simitçi değilmiş kadın: evet değilmiş adam: boşuna heyecan yapmışsın bak kadın: ne yani aldatmayacak mısın beni adam: hayır. kadın: iyi o zaman. daha önce verildiyse simdiden very soryyy
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Hayaller Şehrinden
Ruh Halim: | nerden nereye gelmişler ya ![]()
__________________ HayaLsiN GerçekLeşmeN Bi İhtİMaLe KaLmıŞ... ArTık Ne GerçeKLeşMesi BekLeneN Bi HaYaL nE De Bi İhtiMaL KaLDı oRtaDa... |
| | |
![]() |
| Tags: arasinda, bir, diyalog, erkek, gecen, kadinla |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|