![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Manavgat/Antalya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | 7 - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkinda degilsin. ya da farkinda olmak istemiyorsun. - Allah belani versin 8 - sen varsin ve hep olacaksin! - yazik, bir malsin ve hep öyle kalacaksin... 9 - dün gece rüyamda seni gördüm... askım bize ne oldu böyle? - bi dahakine iyi örtün de uyu... 10 - gece rüyamda gördüm seni, cok korktum, basina bi sey gelmedi di'mi? - basima gelen en kötü sey sendin! 11 - dün gece seni rüyamda gördüm... - görebilecegin tek yerde görmüssün zaten 12 - senin gibisini bir daha bulamadim - bunun beni ilgilendiren kismi nedir? 13 - bu aksam isin var mi? - mesaj attiginiz kisiye su an ulasilamiyor. lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz! 14 - buldun mu bari bir kazma? - senden daha kazmasini bulamadim kusura bakma... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbull
Ruh Halim: | 9) daha ıyı béncé dıgérLérını soyLémék yémézZz..!!!=)
__________________ bénim yağmurum séni üşütür anLamazsın sana göré déğiLim inan bana dokunursan yanarsın..!! |
| |
![]() |
| Tags: etkileyici, mesajlar, sevgiline, verecegin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|