![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 17 Haziran 2007 Bulunduğu yer: aydın
Ruh Halim: | g*t kadar yerde tek kişiyken bile olay çıkartma becerisine sahip olmayı gerektiren zor hareket. günah çıkartma kabininde sigara içmek örneğinin yanında, günah çıkartma kabininde dansöz çıkartmak, günah çıkartma kabininde silah çıkarmak, günah çıkartma kabinine asker çıkarmak gibi çeşitleri olasıdır. - anlat ve tüm kötülüklerden arin evladim - peder, bak eger arinmazsam elimden cekecegin var! tamam mi? - ulu tanri bagi$layicidir oglum - "oglum" mu? be$igimin ba$inda mi sabahladin p*****nk, dogru konu$! - icindeki sıkıntıyı hissedebiliyorum. artik bu pi$manligi di$a vur, anlat ve kalbin...... - artistlik yapma ulen, ögreten adam ayaklari falan, noluyoruz? cocuk yok kar$inda! cik bakiyim ordan sen, kabinin icinden konu$masi kolay! bi saniye kapinin önüne gelir misin?! akabinde emaneti çıkartmak da vuku bulmuyorsa, geçiştirilebilir. sorun çıkmaz. pederin elini öpersiniz, o da ağzınıza şeker verir. bi bardak su boca ediverir ayağınıza. -peder uzun zamandır kiliseye gelmedim bu arada da yemediğim bok kalmadı -önemli değil sadece anlat -ne anlatayım işte aklına gelebilecek her naneyi yedim -ne gibi evladım örneklendir -mal mısın lan affet de gidelim işte, işimiz gücümüz var -ama !!? -kırırım bu kabini,kırırım bu kiliseyi,affet uleeeeeeeeynn pederin günah çıkartmayı reddetmesi halinde günahkar şahsiyetin olası hamlesi.. - peder ben bir günah işledim..arınmak istiyorum.. -nedir evladım anlat.. -peder 20 kişiyi boğazladım , 45 kişiyi uyuşturucu bağımlısı yaptım , polise rüşvet verdim , kumarda kaybettim aşkta kazandım ama kızı da öldürdüm.. -senin iş olmaz delikanlı.. -huleyyyynn - çok pişmanım peder hoze - ..... - cehennemde yanacağım - şüphesizki tanrı bağışlayacıdır kızım - son iki günde beş tane zenciyle yattım, yaşlı bir adamdan 500 pezo çaldım, küçük bir çocuğun elinden şekerini aldım annesinide nehire yuvarladım -hmm evet bi sn.. pıt pıt pıt(hesap makinası kullanma efekti) 50 * 5 =250 ımmm 500 pezo çalmış ona 50 pezo kessek 250+50 = 300 anneyle çocuktanda toplam pıtpıtpıt 50 pezo alsak... - evet kızım senin borcun toplam 350 pezo.. - işte günahlarımın karşılığı olan para peder hoze artık cehenneme gitmekten kurtuldum mu? - kurtuldun kızım..şimdi gidip yıkan ve tanrının yoluncan çıkma..çıkarsan yine gel ben burdayım..öpüyorum.. - sen kimi öpüyosun lan dürzü!.. - ad vitam aeternam cogito, ergo sum deus, ecce deus - aziz peder, beni anlamadılar. annem. babam. kardeşlerim. mahalleden 32 insan. kestim hepsini aziz peder. pişirip yemek zorunda kaldım. - anlıyorum evladım. - anlamıyorsun, aziz peder. sen de anlamıyorsun… - baştan başlayalım mı? hem neden o elindeki bıçağı bırakmıyorsun? - bıçak değil aziz peder. tel makası. sen de anlamadın! - hepsini anlattım işte, kocam da dahil 183 erkek. tanrı affediyo mu affetmiyo mu şimdi beni? - günahların büyük sevgili kızım. dua etmen acısını yaşaman gerek. - belki sen araya girebilirsin aziz peder. onu ikna etmenin yollarını biliyorsundur. kim bilir, belki ben de seni ikna etmenin yollarını biliyorumdur? - uzak durabilirsen sevgili kızım… kızım lütfen! - bağırırım bak! - çıkmak istiyorum! burada beni öldürmek isteyenler var. ya beni çıkartmanın bir yolunu bulursunuz ya da paranın yerini burada başkalarına söylerim! - sakin ol evladım… şimdi tek tek anlat. ne parası, kim seni öldürmek istiyor? - bak ahbap, benim bunlara karnım tok tamam mı! hücreme geceleri zenciler geliyor. duşta bıçakla baldırımı kestiler. ya beni buradan çıkartırsınız ya da herkese soygunu bir bir öterim! - dua et sevgili evladım. akıl sağlığın için tanrı’dan af dile! - geberticem! hepinizi geberticem! önce senden başlıycam avukat! hepinizi paranın bulunduğu yere gömücem! - işte peder böyle... tüm günahlarımı anlattım size... ha bi de şu var... bi gün - güm güm güm... - doluuuuu... - doluymuş! lan çıksana ! sabah beri içerdesin! şeytan mısın nesin anlata anlata bitiremedi günahlarını ! - şişşşşt efendi ol lan ! çıkıyoruz şimdi!... neyse peder o sonuncusu kalsın. sonra çıkartırız onu da. e peder affedildim mi sizce? - tabi ki çocuğum... - şiştt güm güm güm lan çıksana !!! bizim de günahlarımız var herhalde. pederin beynini doldurdun adam anlamıyacak şimdi anlattıklarımızı. gerizekalı ettin herifi... - ayıp oluyor ama çocuğum... bir pederle nasıl konuşuyorsun öyle? - pardon peder... içeri girince bunu da çıkartırız... güm güm güm... lan açsana kapıyı dümbük! çık lan!!! - çlik... gel ulan buraya terbiyesiz herif seni! pardon peder şimdi geliyorum... patada kütede... lan bi günah çıkartırmadın lan insana rahat rahat patada kütede - ağğğhh al ulan! sen çıkmazsan ben girerim lan içeri. ağğğh güm çat al ulan... - şişşşttt yapamayın çocuklarım... ben burdayım dinlerim sizi... sakin olun... - ben anlatıcam lan aağğğğğ güm çat peder geçenlerde ben bi inek öldürdüm. yanlışlıkla kamyonumla üzerinden geçtim 4 kez... ağğğh vurma lan - çık lan daha bitmedi günahlarım benim aaahhhğğa hahahha bu arada nası lan yanlışlıkla 4 kere geçtin? hahah peder bence resmen yalancı bu hahhahah affedilmesin bence. hahahha ğğğahhh lan vurmasana - peder ben gunah isledim.. - hepimiz isleriz. - yapma ya.. sen de mi? - tabii ki.. - mesela? - mesela komsunun kizina yan gozle baktim.. - aysel'e? - evet aysel.. aaaah ah.. aysellll.. - guzell.. anasina da baksaydin.. - baktim.. - oh oh cok guzel.. peder senin anan yasiyor mu? - yok.. oldu.. - tuh seninle idare edecez o zaman.. bismillaaahhh!! - noooluyo lan! aha.. hursit.. dur.. holy shit! - peder ben bir günah işledim... + anlat evladım - zina yaptım peder... +hı hı - üç kadınla hem de... + evet... - iki de eşek vardı. + anlıyorum... - sağ kanattan okanın ortası ailton vurdu ve gol sayın peder. + evet... - la her şeye evet evet dinlemiyo musun lan sen beni... hususi alakasız konulara girdim lan...bittin lan sen geliyorum oraya... - merhaba peder. - seni dinliyorum oglum. - satanistim ben peder. - utanma oglum. buraya gelmen de arinmanda bir yoldur. sakin korkma... korku seni karan... - yok be peder korktugum falan yok, hayatimdan da memnunum. - neden buradasin o zaman? - kiliseyi yakmaya geldik biz, arkadaslar disarida bekliyor. emekcidir haber verelim dedik. - ozel esyalarimi alabilir miyim? - al da inciller kalsin. iyi yaniyor onlar. - oki. - ... boyleyken boyle peder. - hmm. cok basit bir konsept karma$asi icindesin gordugum kadariyla ? - diyorsun ? - evet. - peder pek afedersin ama, senin kutsiyetini - haaah iyice - ay hilmi getirdin buraya beni pazar pazar.. - evet.. - ne evet ayol.. ne isim var benim bu gavur camisinde.. - maykil.. - ay tamam tamam.. maykil evlencek.. offf.. - saygi.. - iyyy.. ay surda bi kabin var.. dur su elbiseyi deneyim bare.. - sigit! ... - ay walla dar geldi inanmiyoram yaaa.. - evet evladim nedir derdin.. - dar geldeee..! - zaman zaman hepimiz nefes almakta zorlaniyoruz.. - ay walla oyle.. ya sen o pencereden uzanip su fermuari ceksenyaa.. - neyi? noluyo lan?.. <pencereden bak> o ne lan? - ... - gunah isledim.. tanrinin mekaninda gordugum manzaraya bak! cehennemde yanacagiiim! - ay amca noloyo yaaa.. -efenim boyleyken boyle işte... -ohaa -ne oha -yani işte şey demek istedim. baya azılı bir günah olmuş bu. -ya sanki sen hiç düşünmedin kız kardeşinle... neyse... sinirlerimi ayağa kaldırdın. -ne düşüncem lan ben ite bak sen hele, hergele -senin var ya ben... - peder günahlarım birikti - hemen çıkaralım yawrum !!! - fakat peder carlos bu gözler bu bakış neyiniz var kuzum - yok bişi gel gel !!! - belki ben başka bi zam.. - ninhahaha !!! - ahh hayırr hayırr bu kaçıncı günahhh yarebbim !? -merhaba peder. -seni dinliyorum çocuğum. -şimdi başlamadan önce söyliyim ben günah çıkartmaya gelmedim. -neden geldin öyleyse evladım. -olay çıkartmak istiyorum ben mümkünse.. -olay mı? -evet. çok kötü bi olay oldu geçen..onu anlatmak istiyorum..hizmete dahil mi? -la havle..ehm şey yani holi şit! -muhammer abi? napıyon orda? peder nerde? -yav bırak bu işleri erdal. sensiz caminin hiç tadı yok bak geri dön. -dönmem ya! her ay ayakkabıya kaç para gidiyo biliyon mu sen?! imanım gevredi anasını satim.. -lan tamam gel ayakkabını çıkarmazsın sen.. -söz mü? -söz lan hadi yürü! -bi kere de cuma vaazına çıkim ama neclayı babasından isticem çok romantik olur.. -hey yarabbim! tamam lan hadi.. -heööyy!! Konu kimsin_sen tarafından (18 Şubat 2008 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: cikartsaydi, gunah, turkler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|