![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: çok mu lazım ?
Ruh Halim: | Öküz: Kara trenim,kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bazı kesimler var beni çok sinirlendiriyorlar!! Tren: Tabi kıskanacaklar ben ne zaman geçsem sen hemen pencereye çıkıp bana bakıyorsun Öküz: Ne yani istemiyormusun yoksa sana anlamlı anlamlı bakmamı? Tren: Yaa isterim tabii ama üzerimde oturan yolcular "şuna bak öküz gibi buraya bakıyor" diyorlar kıskanıyorum seni.. Öküz: Lan utandırdın şimdi beni.. Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar.. bizi kıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktıgı gibi bakışıyorlar diye nameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devam eder.. Öküz: Benim en çok hangi bakışımı seviyorsun lan.. Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte.. Öküz: Kara trenim benim, allah cuf cufuna zeval vermesin.. Tren: Öküzüm benim, allah bakışlarını başka ulaşım araçlarına çevirtmesin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ee oldu olacak bende konuya uygun lazca bi dörtlük yazayımm ![]() tolepe monisteyi ucepe butkasteyi dodgitido mot mosker mşkoyney pucisteyi ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Alıntı:
foyamı ortaya çıkarcann tabii ama lazca da ki kafiye uyumu türkçeye çevirince aynı olmuyo ve pek bi komikliği de kalmıyoo lazca da bu tür dörtlüklerde kullanılan kelimeler de genelede bişeyi ima eder gibi konuşulurr yanii lazca bilmeyen işin esprisini anlayamazz ![]() ![]() tolepe monisteyi..........gözler boncuk gibi ucepe butkasteyi.........kulaklar yaprak gibi dodgitido mot meske....durupta ne bakıyosun mşkoyney pucisteyi......acıkmış inek gibi | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Kasım 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | zuhhahha ![]()
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #9 (permalink) |
Ruh Halim: | yaniii ![]() malum fıkralara kadar konu oluyoruzz sabahtan akşama kadar lazların yanında dursanız krizlik olursunuzz ![]() Karadenizliler bi başka canımm hele ki lazlar ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: arasindaki, ask, okuzle, tren |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|