![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | * Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... * Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 * Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anamı karıştırma lan bu işe ----------------------------------------------------- - ya ben sizin internet cdnizi aldım ama internete giremiyorum * bir de beraber deneyelim bilgisayarınız açık mı? - ne bilgisayarı bilgisayar mı almak lazım.. * :.... ----------------------------------------------------- * İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi... * Tabi buyrun.. * Mesleğiniz nedir acaba? * Hayat kadını... * ... Özel sektör yazıyorum ben... * O da olur!... ----------------------------------------------------- - burası bi iş yeri bi sürü bilgisayar var hepsi bağlanıyo bi tek benim bilgisayarımla mehmet beyinki bağlanmıyo internete * bilgisayarım ikonuna çift tıklayın -tamam * denetim masasına geçin. -tabi bi saniye (gıcık bi müzik eşliğinde telefon aktarma sesleri) -(aynı şahıs)tamam mehmet beyin masasındayım. * mehmetin masası demedim efendim rica etsem kendi bilgisayarınızdan denetim masasına girebilir misiniz? -ha pardon (yine aynı gıcık müzik)... ---------------------------------------------------- - adınız neydi sizin * ozan efendim - okan * hayır ozan - ohan? * ( iç ses : oha!) ozan - ogan * bakın efendim zonguldakın z si ozzan - peki zogan bey * ordu zonguldak adana niğdeee - benim problemim sizin adınızdan daha önemli zogan bey * peki efendim neydi problem? malum iş hayatıı bu tip olaylar benim başıma da çok geliyoo |
| | |
![]() |
| Etiketler: catlatirlarr, insani |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|