![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ahlen
Ruh Halim: | CiN GiBi Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar. Kadin :"Iyi günler. Az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum. Lütfen özrümü kabul edin. Ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum". Adam :"Hiç sorun degil. Cocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi" Kadin içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür ve daha fazla üzülür. "Çok üzgünüm bunun da masrafini ödemek istiyorum" der. Adam :"Hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana" Kadin merakla :"Ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi. Nasil olur ?" Adam :"Hanýmefendi ben bir cinim ve 100 yildir o vazoda hapis kalmistim. Cocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum. Dileyin benden ne dilerseniz." Kadin sevinçle : "Ayy ne desem. Güzel bir malikane istiyorum, hem de Paris'te." Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve :"Tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize." "ya ikinci dileginiz ?" Kadin : "çok lüks kiyafetler istiyorum" Adam kisa bir telefon konusmasi daha yapar ve :"armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz" der ve üçüncü istegi sorar. Kadin :"En degerli mücevherleri istiyorum" Adam yine bir telefon konusmasi sonrasi :"ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz" Kadin havalara uçmustur. Adam :"yalniz ben de birsey rica etsem sakincasi olur mu ?" Kadin merakla :"Nedir ?" Adam :"Biliyorsunuz 100 yildir bu vazodayim. Kac zamandir bir kadin yüzü görmedim. Acaba bir gece benimle olur musunuz ?" Kadin biraz düsündükten sonra :"Neden olmasin ?" der ve sabaha kadar birlikte olurlar... Sabah uyandiklarinda adam :"Güzel hanýmefendi acaba kaç yasinda" diye sorar. Kadin :"32" Adam :"VAY BE BU YASTA HALA CINLERE INANIYOR MUSUNUZ ?" ---------------------------------------- :twisted: AYAKLAR ISLANDI :wink:
__________________ En uzak mesafe: Iki kafa arasindaki mesafedir, birbirini anlamayan... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Baya güzeldi ![]() İyi taktik :lol:
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 8 Aralık 2005 Bulunduğu yer: İstanbul
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Ya kesin sc den demedim ztn yorumumu iyi oku pls.ok.zaten şöyle bi bakıomda benzer çok konu ve içerik görebiliorum.ama olur kardeş siteler nede olsa...
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... |
| | |
![]() |
| Etiketler: cin, gibi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|