![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Geyik Yazılar Komik dialoglar, hikayeler, seriler... Kısacası geyiğin boynuzunu kopartanların yeri :)) |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Usulünce cevap verebilmek de bir meziyettir... 80 li yillarin sonlari, bir Besiktas-Boluspor maci sirasinda Hakem,Besiktas in net 2 golunu vermez, Boluspor a havadan bir penalti verir. Mac cigirindan cikmistir. Besiktas lilar neredeyse sahayi terk etmeyi dusunurler. Boluspor 2. golu de atar. Metin TEKIN santrayi yapmaz bekler. Hakem dudugu bir daha calar, ama Metin hala topa dokunmaz.Hakem, "Metin neden baslamiyorsun?, bak kart cikartirim!" der. Metin cevap verir: "Hocam sahaniza gecin de baslayalim." ................................. Show TV deki Ates Hatti programinda Reha MUHTAR, Prens Charles inmusluman oldugu yonundeki soylentileri elestirmektedir. Konuyu Diyanet Isleri Baskani ile tartismaktadir: - Efenim Prens Charles in musluman oldugunu soyluyorlar,peki ama oyle bir adamdan musluman olur mu? - Olur tabi neden olmasin? - Ama efenim nasil olur? - Reha bey siz musluman misiniz? - Tabi muslumanim efendim. - Siz namaz kiliyor musunuz? - Hayir. - Oruc tutuyor musunuz? - Hayir. - Icki iciyor musunuz? - Evet. - Ee sizden nasil musluman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar musluman olur. .......................................... Muhabir: Muslum bey, Hakan Tasiyan icin arabeskin yeni peygamberi diyorlar. Ne diyorsunuz? Muslum GURSES: Ben oyle bir peygamber gonderdigimi hatirlamiyorum. .......................................... Fatih ALTAYLI, Erman TOROGLU icin: "o kabzimal futboldan ne anlar ki" deyince E.T.: "Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarim, kabzimalim hiyardan da anlarim" ..................... Hulya AVSAR: "Hic aynaya baktin mi? Sen de popstar hali var mi?" Ajdar: "Aynaya degil ama size bakinca kendimi bayagi star gibi hissediyorum"
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | valla süpper deerlendirmesine alırsak; reha muhtara koyulmuş olan laf çok baba laf çok beendim sanırım ağzının payını almş:züpperr of the year metin tekin in lafına dicek bişi yok o anda denilebilicek en güsel lafı sölemiş:züpper hülya avşarın yemiş olduu laf ta objektif olarak bakarsak tam oturmuş çok güldm hülyanın bu laftan sonra ne dediini (tabi ağzını açabildiyse) çok merak ettm ama tabi ajdar gibi bi salaktan nefret ettiim için 3. lük ünvanını alabildi:süpper müslüm gürsesin lafıda fena deil hani ama şaşırdım böle bi adamdan böle bi laf nası çıkmış:süper erman toroğlunun lafı değerlendirmeye alınacak kadar kale alınmadı :P :mrgreen: tşk lerimi iletiyorum devamını bekliorum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | rega muhtarınki cok iyi olmus boyle içinde kalmıs...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: arasinda, diyaloglar, ilginc, unluler, yasanmis |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|